Gyurcsány: Jó ötlet volt beszállni az internetbe, így online szavazhattam

2021. október 12. 11:12

A Szomszédok stílusában buzdít szavazásra a DK-elnök.

2021. október 12. 11:12
null

„Jó ötlet volt beszállni az internetbe! Mert így online szavazhattam Dobrev Klárára” – írta közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc, Vágási Feri szellemét megidézve. 

A DK-elnök a Szomszédok főcímdalával a háttérben adta le szavazatát, sikeresen: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2021. október 13. 07:44
Majdnem jó Furikém, csak egy betűt elírtál..máris mutatom hogy kellett volna mondanod: „Jó ötlet volt beszállni az internetbe! Mert így online SZAVAZTATTAM Dobrev Klárára” Nna igy Nyuszómuszó..
bagira
2021. október 13. 04:36
Csehek kisöpörték a Babis féle kommunistákat ,Kurz szintén magyar gyűlölő , szóval a V4 erősödött . Gyurcsány klán tévedett a nagy örömködéssel . https://pestitv.pestisracok.hu/2021/10/12/kit-fog-elutni-a-pragai-es-a-becsi-gyors-orbant-vagy-gyurcsanyt-politikai-hobbista-ambrozy-tamas-atyaval/
bagira
2021. október 13. 01:56
2002-2010 évek felvett adóssága hiánya amivel Gyurcsány klán nem számolt el fel fel bukkannak mozgalomba pumpálva vagy balesetet szenvedő autóból szavazó papírok közül kibukik ( sok millió ) , vagy bohóc előválasztási cirkuszt pénzelik vele . Csak nyitott szemmel kell járni. ,,A Karácsony kampányába százmilliókat pumpáló 99 Mozgalom ebbe a törökbálinti luxus villába van bejegyezve. Az ingatlan tulajdonosa Perjés Gábor, aki egyben az alapítvány elnöke és a II. kerület önkormányzati képviselője. Karácsony szövetségese nem mondta meg, hogy honnan volt felfoghatatlanul sok pénz plakátokra, hirdetésekre és a kampányolásra. Miért titkolóznak?,,
Alexis de Tocqueville
2021. október 13. 00:14
Jó szarul néz ki, mióta Klárika eldugta előle a vodkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!