Több orvos és beteg is elkapta a koronavírust a Szent János Kórházban

2021. szeptember 06. 07:47

Felvételi zárlatot rendeltek el az intézmény sebészetén.

2021. szeptember 06. 07:47

Több dolgozó és beteg is megfertőződött a Szent János Kórház sebészeti osztályán – adja hírül a hvg. Még péntek délután felvételi zárlatot rendelt el a főigazgató. Jelenleg nem vesznek fel új betegeket az osztályra, akik viszont már bent fekszenek, azokat ellátják.

A Népszava információi szerint egy orvosról már a hét elején kiderült, hogy fertőzött, őt azonnal elkülönítették, így a mostani zárlatot kiváltó fertőzések idején már napok óta nem dolgozott. Pénteken további egy dolgozó és egy beteg lázasodott be, így minden dolgozót és bennfekvő beteget leteszteltek, így derült ki, hogy még hárman megfertőződtek. A hétvége folyamán az osztályt kitakarítják, fertőtlenítik, vasárnap vagy hétfőn pedig újra tesztelnek. Ha nem találnak vírussal fertőzött embert, újranyithatnak.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2021. szeptember 06. 13:27
Nem beoltatni magát ebben a helyzetben azt jelenti, hogy halálos betegséget terjeszt szándékosan. Az államnak természetesen fel kellene lépni de ezt nem merik hiszen akkor elveszthetnék a szavazótáboruk harminc százalékát. Hasonló a helyzet a klímaváltozással kapcsolatban is hiszen amikor a Macron tényleges intézkedést vezetett be azonnal kitört a forradalom FG-ban.
masikhozzaszolo
2021. szeptember 06. 11:22
Na, a koronavírusnak annyi! Elkapták! Most majd jól kupán vágják, vagy kitűzik a vár 4 fokára.
pandalala
2021. szeptember 06. 10:45
rémes .. :-((
formaegy
2021. szeptember 06. 10:00
Azért nem ártana néha odafigyelni arra is amit a szakemberek mondanak! Az oltás nem azt jelenti, hogy NEM LEHET ELKAPNI A VÍRUST!, hanem azt, hogy nem lesz olyan súlyos lefolyása, és nagy a biztosíték arra, hogy nem halnak bele. (kivételek mindig vannak) Arról nem beszélve, hogy az oltottak is - a tünet nélküliek is! - fertőznek!!!!!!!!!!! Olyan jó lenne, ha az emberek nem lennének tudatosan buták, és odafigyelnének, megpróbálnák felfogni a szakemberek kijelentéseit! Amilyen felelőtlen, szabad életet élnek az emberek a munkahelyükön kívül, nem lennék meglepve, ha olyan mutáció alakulna ki ami ellen nem védene ilyen szinten a jelen oltás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!