Tarlós István szerint az ellenzéki jelöltek kommunikációja a rákosista és sztálinista időket idézi

2021. szeptember 20. 22:42

Tarlós István az előválasztásról és a jövő évi választásokról beszélt a HírTV műsorában.

2021. szeptember 20. 22:42
null

Tarlós István azért támogatja a kormánypártokat, mert jövő tavasszal a jövő generáció sorsáról születik döntés, és ezekben a kérdésekben a miniszterelnök és környezete államférfiként viselkedik – derült ki a Hír TV hétfő esti műsorából. A volt főpolgármester kifejtette továbbá, hogy bár csak gyermekként élt akkor, de számára az ellenzéki pártvezetők kommunikációja a rákosista és sztálinista időket idézi.

Néha olyan dolgokat mondanak, hogy az az ember benyomása, hogy nincsenek maguknál

– fogalmazott.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2021. szeptember 21. 09:52
Egy fél pálesz kellett hozzá,elhatároztam megnézem elenát az atv-ben.Kevés volt.Ez a nőstény maga a hazaárulás.Paksot le kell állitani,bevezetni az eurot,az alaptörvényt hogyan lehet megsemmisiteni,tárgyal az úgyben brússzellel.Amit azOrbán kormány visszavásárolt,kózmúveket,gázt ,villanyt telefont,elvenni a ner-tól,és megpályáztatni a nyugattal.Egyszerüen józanul nem lehet végighallgatni,de az még borzalmasabb hogy vannak szavazóik.Ezek is ezt akarják?
files32
2021. szeptember 21. 08:21
Tahópesta, az nem baj, hogy te meg Kádárista vagy?
McFocker
2021. szeptember 21. 08:00
Egy bukott ember semmitérő véleménye.
Krupp Skya
2021. szeptember 21. 07:30
Pista bácsi azért, nem hasonlítható össze ez az összefogás bagázs Kádárral, mert Kádárnak volt lelke, ezért is hülyült meg az általa és Apró Antal által elkövetett gazságok miatt élete végére. Ez Karácsonnyal, Gyurcsánnyal, Klárával, Jakabbal és Márkival, nem fog már előfordulni, mert ezek már hülyén kezdtek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!