Jön az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek első vitája

2021. szeptember 12. 19:24

Kövessék élőben az ellenzéki jelöltek vitáját ma este 20.25-től a Mandineren!

2021. szeptember 12. 19:24
null

Az ellenzéki jelöltek vitája ma este 20.25-től látható az ATV-n. A műsorvezető Simon András lesz, a jelöltek pedig pulpitusoknál várják majd a kérdéseket. Kövessék élőben a vitát a Mandineren!

Fotó: atv.hu

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
győri polgár
2021. szeptember 13. 08:03
Hölgyeim és Uraim ! MIÉRT KELL FÉLNI TŐLÜK ?, Hiszen az elmondottak alapján tejjel mézzel való kánaán következik Magyarországon, ha ők nyernek. Én a következőket halottam: Dobrev asszony egységes európai minimálbért vezetne be Magyarországon, azaz olyan béreket kapunk mint pl. Németországban. Márki Zaj úr azt mondta, hogy a munkáltatót terhelő adók alacsony szintje megmarad, míg Fekete-Győr úr az ÁFÁ-t is csökkentené. Kell ennél jobb alternatíva ? Kis szépség hibája a dolognak, hogy mindezek forrásairól nem beszéltek, de feltételezem, hogy ha ilyen határozottan állatják, akkor már erről is meg van a tervük. Jakab úr a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók számát emelné. Ez is nagyon helyes, biztosan felmérte, hogy mekkora potenciális munkaerő áll erre rendelkezésre. Ugyan ők mind elszánt a jogállamiság védők, így kicsit kilóg a terveik közül, hogy egyszerű többséggel kívánnak 2/3-o törvényeket módosítani. De erre úgy sem lesz szükségük, hiszen ők a 99 % és mi pedig 2,5-3 millióan az 1 % vagyunk. A következő választási műsorukban arról a „B” tervről is szeretnék néhány szót hallani, hogy mi szándékoznak tenni akkor, ha az a teljesen esélytelen állapot következik be, ha mégis a Fidesz szerez többséget a választáson, és a „C” tervről is, ha ez esetleg 2/3-os arányban következik be.
Harangláb
2021. szeptember 12. 22:22
A végén az 1-1 perces mosópor reklámok voltak a legjobbak... Pontosan betanult, és spontánnak hatni akaró béna szövegek voltak... A Jakabon jól látszott, hogy sokat gyakorolta, hogy spontánnak tűnjön...:)))
Harangláb
2021. szeptember 12. 22:05
A Dromedár azt mondja, nem fog megremegni a térde, amikor a kétharmados törvényeket felessel fogják módosítani...
Harangláb
2021. szeptember 12. 21:48
A DK megint jön a pedagógus kártyával, kiemelten ígérget nekik... A Dromedár szerint a Zorbán kormány adósuk, mert 2007. (!!!) óta nem emelte az illetményalapjukat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!