Kocsmázni hívja a fiatalokat Gyurcsány Ferenc

2021. augusztus 07. 20:09

A DK magát absztinensnek hirdető elnökével együtt fogja fogyasztani az üdítőket Kálmán Olga is.

2021. augusztus 07. 20:09
null

„Fussunk össze Budapesten, fiatalok! Az őszi ellenzéki előválasztásig országjárásba kezdtem, ahová nagyon sok fiatal jön és tesz fel kérdéseket az országról. Ezért most nektek, a 30 év alatti korosztálynak külön szervezek egy eseményt! Ha 30 év alatti vagy, akkor fussunk össze augusztus 10-én, kedden este 8-kor a Promenád Bisztróban! Cím: Lövőház utca 2-6. Ott lesz velem Kálmán Olga is, a DK jelöltje az őszi ellenzéki előválasztáson a II. és III. kerületben” – írta ki a Facebookra a Demorkatikus Koalíció elnöke. 

Miniszterelnöksége idején Gyurcsány Ferenc korántsem volt ennyire kedves a fiatalokkal. Rekordszámban mentek el az országból.

Gyurcsány Ferenc a munkaadók felvetéseire az Országos Érdekegyeztető Tanács 2006 évi júniusi ülésén sokak számára azóta szállóigévé vált kijelentéseket tett. Amikor a munkaadók megkérdőjelezték a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát, a kormányfő élesen bírálta őket, és közölte: el lehet menni Magyarországról.

„Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan?

– mondta Magyarország miniszterelnökeként Gyurcsány Ferenc. 

Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. augusztus 09. 13:50
Gréczi meg a mosdóba hívja őket... Bocs!
Bástyaelvtárs
2021. augusztus 09. 09:50
amikor már annyira nincs mondanivalója a fidesznek, h 15 éves Gyurcsány mondatokat kukáz elő... Orbánéknak másfél év vírusválság és teljes diplomáciai elszigetelődésünk után nincs semmi egyéb mondanivalója a magyar társadalomnak mint hogy 15 évvel ezelőtti Gyurcsány beszédek tb ről, adókról.
Harangláb
2021. augusztus 08. 21:58
Zsóti is ott lesz, hogy gyakorlati tanácsokat osztson a biztonságos szexről?!
Parm
2021. augusztus 08. 21:49
Fletót otthon már nem engedi inni a Klára, kénytelen valami kamudumával végighaknizni az ország kocsmáit :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!