Kinevette a dugók miatt panaszkodó autóst Karácsony

2021. augusztus 25. 18:40

A főpolgármesteri egyik kísérője pedig azt javasolta a közlekedési helyzet miatt panaszkodó budapestinek, hogy szálljon ki az autójából.

2021. augusztus 25. 18:40
null

Stábunk Karácsony előválasztási körútján forgatott, amikor egy autós beszólt a főpolgármesternek. „Másfél óra az út hazafele Karácsony úr!” – kiabálta egy férfi az éppen kampányoló Karácsony Gergelynek.

A főpolgármester egyik kísérője pedig azt javasolta a közlekedési helyzet miatt panaszkodó budapestinek, hogy szálljon ki az autójából. Riporterünk megismételte a dugók miatt panaszkodó budapesti kritikáját, de Karácsony csak kinevette a felvetést, miszerint a dugók miatt lehet másfél óra az út hazáig.

Nyitókép: Mandiner videó

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alacsony-a-kerites
2021. november 29. 13:56
Nem válaszol semmire, csak vigyorog, mint egy nagy mamlasz.
ptrfarkas43
2021. augusztus 26. 13:50
Kamu elvtárs a fiataloknak ingyenes közlekedést ígér. Csak nem választások vannak? Különben igen durva lenne egy csődközeli önkori vezetőjétől.
tetx
2021. augusztus 26. 10:18
Volt Magyarországon ennél undorítóbb, gyalázatos polgármester a történelemben? Én azt hittem a suttyó demszkájt nem lehet alulmúlni, de a szarliberálisoknak szarácsonnyal csak sikerült. Ez az ember nem ért semmihez, buta mint a segg, empátia kézség nulla, tanulási készség nulla, kicsinyes, gyűlölködő, gyáva és szeret elsunnyogni dolgokat, hazudozni. Hogy a büdös picsába lehet ez az izé több mint egy szarmerő valamelyik szennyvíztelepen?
balsors
2021. augusztus 26. 09:32
Most olvasom, hogy az atlétikai vb-t akarja megfúrni a nyomorék a Fudan miatt, nincs szüksége az idegen forgalomból megnövekedett bevételekre, inkább vesszen a pénz csak egy valódi tudást biztosító egyetem ne jöjjön, mert akkor kiderülne, hogy az ő adjnuntkusija sehol nincs a keleti fudánéhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!