Betörtek Pócs János barátom házába

2021. augusztus 18. 16:28

Követeljük mindhárom r*hadék azonnali letartóztatását!

2021. augusztus 18. 16:28
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Betörtek Pócs János barátom házába és bántalmazták a lányát és vendégeit. János ezt a lehető leghiggadtabban és legemberibben reagálta le, de szavaihoz azért annyit mégis hozzátennék;

A három elkövető, F. János, F. Anita és ifj. Sz. Zsolt szabadlábon védekezhet.

Nos, ez felháborító és elfogadhatatlan! Egyszerűen semmi sem indokolja és meggyőződésem, hogy a törvény sem teszi lehetővé, hogy három ilyen agresszív, erőszakos, mocskos állat szabadlábon maradjon azok után, amit tett.

Követeljük mindhárom r*hadék azonnali letartóztatását!”

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. augusztus 21. 16:55
itt az ujabb bizonyiték,hogy a magyar rendörség,ügyészség,ügyvédek célja a fideszesek és szimpatizánsainak megfélemlitése,meggyalázása.
Tibesz26
2021. augusztus 20. 05:24
eszt nagyon jól montad bayer zsolt és egyet értek a szavaddal pocs jános lányának és vendégeinek mielöbbi jobbulást kivánok mindhárom rohadék szemétládát azonnal letartoztatni
kunfia
2021. augusztus 19. 12:08
Na ja,mert 2hét alatt rend lett. Orbán rokonok akcióban.
Aegopolis.
2021. augusztus 19. 07:32
Felőlem aztán ülhetnének tegnap óta, mert ez megengedhetetlen, de érdekelne Bayer érvelése, hogy az indulatain túl milyen szakmai érv alapján kritizálja a döntést? Egyáltalán mi a cselekmény? Csoportos garázdaság, magánlaksértés, könnyű testi sertés? Ezek miatt egyáltalán lenne helye előzetes letartóztatásnak? Egy büntetőjogász leírhatná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!