Bayer: Várjuk Lantos Gabriella írását a Balatonba „hugyozásról”

2021. augusztus 14. 07:49

A publicista feltételezi, hogy Lantos szerint (előző írása alapján) erről is Orbán tehet.

2021. augusztus 14. 07:49
null

Ahogy megírtuk, Lantos Gabriella, újságíró és politikus pár hete az Orbán-kormányt hibáztatta azért, mert egy testvérpár belefulladt a Balatonba. Mivel egy tegnapi hír szerint Balatonfenyves független polgármestere egyértelmű összefüggést lát a Balaton vízminőségének romlása és a strandolók tóba engedett vizelete között, Bayer Zsolt már várja a reakciót:

„Várjuk Lantos Gabriella dühös írását, miszerint

írja Facebook-oldalán Bayer Zsolt.

Fotó: MTI

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2021. augusztus 14. 19:21
Én meg nem várom a kártékony Lantos írását.
Dr. Grünfeld Ráhel
2021. augusztus 14. 17:31
A magyarokat inkább arra kell megtanítani, hogy ne a kommentfalakra hugyozzanak, szarjanak. Nyugaton már megy a népeknek.
Zokni
2021. augusztus 14. 17:27
,,Várjuk Lantos Gabriella dühös írását, miszerint ettől - a Balatonba vizelésről - is Orbán tehet..” Jogosan várják. Mivel tényleg tehet róla. Ahogy arról is, hogy Maga, ha ittasan hazafelé tántorog, megöntözi a Vársétányt (Tóth Árpád sétányt) olykor. Amit amúgy nyilván a putri-telepen csinált, mielőtt a szociális helyzetére tekintettel megvette (törvényt sértve) az ottani két (2) lakását..
Agricola
2021. augusztus 14. 16:27
Petőfi Sándor: A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI című versében arról ír, hogy "Ne fogjon senki könnyelműen A húrok pengetésihez! Nagy munkát vállal az magára, Ki most kezébe lantot vesz." Lantos Gabriella is jól tenné, ha letenné a lantot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!