Jakab Péter nem kért bocsánatot a munkagépes melóstól, inkább jogi lépéseket tesz

2021. július 02. 15:09

„Mi soha nem hátrálunk” – mondta a Jobbik elnöke.

2021. július 02. 15:09
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Jakab Péterékre rátolattak egy munkagéppel csütörtökön. Az incidensből kisebb csetepaté alakult ki, ahol a munkagép kezelője kérdőre vonta Jakab Péteréket, hogy miért tartózkodnak építkezési területen. 

A pártelnök az esettel kapcsolatban pénteken új bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amelyben arról ír: több kérdést is kapott arról, hogy „bocsánatot kérek-e, amiért felháborodtam azon, hogy közterületen, lakóövezetben egy rendszám nélküli munkagéppel – amelyik elhagyta a munkaterületet – rám tolattak”.

 

Mit lehet erre mondani? Talán azt, hogy bocsánat, hogy nem feküdtem önként a dózer alá?”

– írta kitérően a pártelnök, hozzátéve: a jogi lépéseket megteszik az incidenssel kapcsolatban.

Nyitókép: Facebook

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tesoro
2021. július 09. 15:45
Jákob bohóc rázza a bohóc sipkát, csak rázza és rázza... ez a szerencsétlen flótás akar miniszterelnök lenni? Isten mentsen meg mindannyiunkat a baloldali hatalomra kerülésétől!
rókabácsi
2021. július 05. 20:10
a lényegről senki nem beszél? milyen területen történtek a dolgok?m közterületen munka területen netán nem járdán? ki adott engedélyt ott tartozkodásra? maer ha senki! akkor eljáráast kell kezdeni ezzel a jákobbal szemben!
Ágicasz
2021. július 05. 14:57
Ez egy hülyeség. Jakab urat senki nem bántotta, láttam legalább 9 tv-ben az erről szóló vágatlan adást a híradóban. Egyikben sem akarták elgázolni. Semmi köze nem volt ehhez a Fidesznek, nem kell mindent beszopni amit mond Jakab Péter. Utálja a Fideszt és már abban is a Fidesz a hibás ha elered az eső szerinte. Szabályok vannak egy építkezés területén, amit mindenkinek be kell tartani. Próbáljon meg a képviselő úr egyszer betartani 1 szabályt és akkor nem lesz baj. Nem kell mindenért hisztit vágni ki. Lehetséges hogy az a munkás nem is Fideszes volt, de mégis rá támadt mint valami dúvad. Senki nem akarja őt megölni. Komolyan agyrém hogy miket talál már ki és ti is akik beveszitek ezt csak magatokat hergelitek fel, ahelyett hogy gondolkoznátok. Értsetek egyet a politikájával, de ne csináljatok már ebből az emberből mártírt. Nem! Tévedésben vagytok, nem vagyok semmilyen párt tagja, csicskája és szószolója. Nem eszem krumplit mert hizlal és nem vagyok nyugdíjas korú!
kombinátor
2021. július 05. 08:01
Jakab a hős: https://deformacio.blog.hu/2021/07/04/napjaink_hose_261
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!