Gulyás Gergely: A magyar kormány azt szeretné, hogy a magyarsághoz tartozás előny legyen

2021. július 04. 21:13

A miniszter az Erdélyi Politikai Iskola diplomaátadóján mondott beszédet.

2021. július 04. 21:13
null

„A magyar kormány azt szeretné, hogy a magyarsághoz tartozás előny legyen” – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Erdélyi Politikai Iskola diplomaátadóján vasárnap este Budapesten.

Gulyás Gergely rámutatott: „Hosszú évtizedekig kellett úgy élni nagyon sokaknak magyarként a határokon túl, hogy a magyarsághoz tartozás hátrányt jelentett”. Hozzátette:

A miniszter megjegyezte: „A Mathias Corvinus Collegium (MCC) képzésén szerzett oklevél jó ajánlólevelet jelent azok számára, akik magyarként részt akarnak venni a közéletben akár a határokon innen, akár azokon túl”.

(MTI)

Kép forrása: MTI/Mónus Márton

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. július 05. 12:40
Kinek, és mi lenne az előnye? Erőssen kétlem, hogy a hazai magyarságra gondolt! Ők össze rakják az adó forintokat, erre a magyar kormány szétszórja egy részét határon kivűlre! Értem én hogy kell támogatni őket, de amit a magyar kormány művel ezen pénzek,és befizetett adókkal,az már a ló másik oldala! Tehát az a bizonyos előny, igen csak egy oldalú nekik odaát jó, és előny! Nekünk itt nem!
Akitlosz
2021. július 05. 02:45
"Gulyás Gergely: A magyar kormány azt szeretné, hogy a magyarsághoz tartozás előny legyen " De sajnos csak szeretné. A németséghez tartozás négyszer akkora bért jelent, mint a magyarsághoz tartozás.
békalepcse
2021. július 04. 22:29
Ez akkor egy ánti ceu, ami nem érzékenyitett diplomát oszt, hanem tényleges tudással bocsájtja útjára neveltjét és ez így helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!