Elhagyta a Fidelitast a marihuanát termesztő hódmezővásárhelyi alelnök

2021. július 16. 19:27

A police-hu kedden adott ki közleményt arról, hogy cannabis-termesztés miatt elkapták a 27 éves F.J-t, akiről a Telex kiderítette, hogy a helyi Fidelitas alelnöke.

2021. július 16. 19:27
null

„A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói elfogtak egy idős házaspárt és egy fiatal férfit, akik egy tanyán, több mint 350 tő különböző fejlődési szakaszban lévő kannabisz növényt termesztettek” – áll a police.hu eredeti közleményében. 

„A házaspár 69 éves férfi tagja 2021 július elején került a rendőrök látókörébe, hogy ingatlanján, nagy mennyiségben marihuanát termeszt.  A nyomozók az elvégzett adatgyűjtések eredményeként megállapították, hogy a kábítószer termesztésében szintén 69 éves felesége is segítséget nyújtott, továbbá azonosították az időskorú férfi 27 éves társát is” – áll a közleményben.

A későbbiekben futótűzként járta be a sajtót, hogy a 27 éves férfi a hódmezővásárhelyi Fidelitas oszlopos tagja, mely tényt először a város ellenzéki polgármestere erősítette meg a Telexnek, s később a kormánypárt helyi ifjúságio szervezete sem cáfolt meg. Erre érkezett pénteken a Fidelitas közleménye: 

„A sajtóban a mai napon megjelent hírekkel kapcsolatban a következő nyilatkozatot tesszük. Mivel a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni, ezért az érintett tagtársunk a mai napon kilépett a helyi szervezetünkből, mivel nem akar ártani közösségünknek. Az érintett személy áll a vizsgálat elé. A Fidelitas minden bűncselekményt elítél, álláspontunk szerint mindenkinek vállalnia kell tetteiért a felelősséget” – írta Kotormán Viktor, a helyi Fidelitas elnöke a Facebookon.

Fotó: Police.hu. 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2021. július 17. 11:23
A kispesti szocik közé még felvehetik, ha jó a szer.
AROON
2021. július 17. 09:04
Mindenhol vannak oda nem illő egyedek. A nagy számok törvénye. Az ország kétharmadánal, élő is fordul, ez tény. Azt viszont nehéz, sőt lehetetlen megértetni, hogy a balnál hogy sikerült, ennyi emberi mivoltábol kivetkozott, mentalisan eltorzult egyedet összeszedni. Mert pillanatnyilag csak ilyenek vannak a baloldalon.
lehetkalman
2021. július 16. 21:51
Pedofilok, titkolt meleg - ál családi élettel, kurvázó kábítószeres polgármester, most ez... Ezt a posványt.
amaurote
2021. július 16. 21:33
biztos ő is küzdött a démonjaival mint szájer! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!