A Kétfarkú Kutya Párt Hadházy Ákost támogatja Zuglóban

2021. július 05. 16:04

Szerintük Tóth Csaba „sem olyan gáz”, de a szavazóiknak ő nem menne le a torkán – ezért inkább Hadházyt támogatják.

2021. július 05. 16:04
null

Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke egy Facebook-videóban mondta el: sokat gondoltak a pártban arról, hogy kit támogassanak „a két erős jelölt közül”, és szerintük a szocialista

és az meg „remek dolog, hogy Tóth feleségének cége besegít az önkormányzatnak”, továbbá „rengeteg emberrel gyarapította a párt tagságát Vas megyében, ami szintén becsülendő” – tette hozzá a kutyapártos politikus.

Kép forrása: Facebook

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pindos
2021. július 06. 16:17
Jó név az a kétfarkú, csak anno nem mondták a kis sumák,húszkilós,mindenből felmentett tipikus politikai ingyenélők,hogy ára van annak hogy mely másik farkat fogadják be.Most is azon ötletelnek hogyan lehetne ingyenélni tovább,felelősség nélkül.És még az is előfordulhat,hogy a mérleg nyelvét játszhatják, Zugló történetének ismeretében azt kapja mindenki amit megérdemel.
Pitypangocska
2021. július 06. 13:22
Egy halommal több emelkedik majd Tóth Csaba kertjében...
Kopa
2021. július 06. 11:04
kutyafarok- lófarok. Ezek tényleg testvérpártok. (A lónak a faszát párt)
zakar zoltán béla
2021. július 06. 09:04
kutyaszar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!