„Magas és szép” polgármesterről beszélt a tibeti, aki nagyon örül a Dalai Lámáról elnevezett utcának

2021. június 02. 20:26

A videóból azonban nem derül ki egyértelműen, hogy az interjúalany Karácsony Gergely vagy Baranyi Krisztina külsejét méltatta.

2021. június 02. 20:26
null

„Nagyon magas, nagyon szépen néz ki” – fogalmazott Karma Dorje a Karácsony Gergely és Baranyi Krisztina által tartott sajtótájékoztató kapcsán. A videóból azonban nem derül ki egyértelműen, hogy az interjúalany Karácsony Gergely vagy Baranyi Krisztina külsejét méltatta.

A 444-nek nyilatkozó tibeti úr elmondta azt is: „a Dalai Lámáról elnevezett utca nagyon fontos számunkra, mert reményt ad nekünk, hatmilliónyi tibeti embernek.”

A 444 által készített videót teljes egészében az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Videó

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
comname
2021. június 03. 17:21
Orbán dagadtságával nem lehet viccelni, de ilyen viccet lehet csinálni amit a szerző ír a címben? Ők legalább kiállnak a kommunista párttal szemben, Orbán meg lefeküdt nekik. Orbán az új Kádár.
lendvaiildiko
2021. június 03. 10:47
Vajon most a fülenagy Kriszta vagy a löttyedt Feri-Geri tetszik oly' annyira neki?
Rocktoberi
2021. június 03. 08:05
Pár év múlva pedig átkeresztelik a Láma dalai utcára. Probléma megoldva. A moslékkoalíció politikája olyan mint amikor a gyerekek a homokozóban veszekednek.
bajai
2021. június 03. 08:01
Mi id örülünk, ha Tibetben utcát neveznek el Petőfiről, de 10 milló magyar azért nem tud róla. Meg nem is ez adja annak a reménynek az alapját, hogy a magyar kultúrát világméretekben elismerik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!