Érdekes videó került elő a Jobbik DK által is támogatott szentendrei jelöltjéről

2021. június 02. 11:53

„Nem tudnék tükörbe nézni, ha összeállna a Jobbik a DK-val” – nyiltakozta korábban Pál Gábor.

2021. június 02. 11:53
null

„Nemrég posztoltam Pál Gábor – most jobbikos politikus, Vona Gábor sajtófőnöke – egykori kollégámról, hogy Dobrev Klára és a DK támogatja az előválasztáson. Ezután a videó után egy alapos tükörbenézést ajánlok neki és a egész Jobbiknak. Felismeritek még magatokat Gábor?!” – posztolta ma Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa. 

„Szentendrén élek a feleségemmel és öt gyermekünkkel. Családom és barátaim mellett szinte minden a Pilis-Dunakanyar térséghez köt. Több mint tíz évig dolgoztam belpolitikai újságíróként, 2019-ben Szentendre önkormányzati képviselőjének választottak” – áll Pál Gábor, a Magyar Nemzet egykori munkatársa, Vona Gábor volt sajtófőnöke, Jobbikos politikus bemutatkozó szövegében, akit Pest Megye 3. számú, szentendrei választókerületének előválasztásán Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció is támogat. 

Fotó: Facebook

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2021. június 03. 22:01
Szégyellem, hogy városom tele van ilyen senkikkel!
airmax
2021. június 03. 08:09
Most találtam... Érdemes elolvasni... Ha ők maradtak volna a jobbikosok talán még én is rájuk szavaznék... https://magyarnemzet.hu/belfold/a-jobbik-a-dk-val-valo-szovetseg-elott-mar-soros-gyorgy-zsoldjaba-allt-9876320/ Voltak a jobbik táborában igazi magyar nemzeti gondolkodású kiválló emberek... Már nincs ilyen, vagy kómában vannak... nem is tudom.. Sokan írogatnak ide a mandinerre, várom, hogy az Orbánozást egy pillanatig félbehagyva mondjanak már valamit arra ami itt a ebben és a linken olvasható cikkben felmerült. Várom, hogy megmagyarázzák...
zoles
2021. június 03. 06:10
Mit várjunk tőle, Jobbikos...
Krupp Skya
2021. június 03. 05:47
Dobrev: Én vagyok az európai magyar széles szájú kis béka, ha megcsókolsz akkor rögtön demokratikus európai magyar királylánnyá változom. Európai uniós minimálbérből élő Gréczy Zsolt is bizony ezt fújja Bizonyíték erre mind az öt ujja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!