Fontos gazdasági döntéseket jelent be hamarosan Orbán Viktor

2021. június 09. 10:42

„Magyarország újraindul!” címmel konferenciát rendez a Világgazdaság.

2021. június 09. 10:42
null

 „A sikeres oltási programnak és a hatékony gazdaságpolitikának tulajdoníthatóan a magyar gazdaság más uniós országokhoz képest lépéselőnyhöz jutott. A Világgazdaság gazdaságpolitikai csúcskonferenciája Magyarország legfontosabb döntéshozóival az újraindítás mikéntje mellett a kitörési pontokat is megkeresi, bemutatja” – áll az esemény beharangozójában.

A kormány képviseletében Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Varga Mihály pénzügyminiszter ad tájékoztatást a gazdaságösztönző intézkedésekről. A konferenciát Deák Bálint, a Világgazdaság és a Figyelő főszerkesztője nyitotta meg. A megnyitó után a kormány képviselői ismertetik, hogy miként összpontosítják a központi forrásokat a nehezebb helyzetbe jutott ágazatokba, és milyen eszközökkel javítják a versenyképességet, segítik a teljesítmény további javulását.

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára szintén részt vesz az eseményen, és bemutatja azokat a fejlesztési, illetve kutatási terveket, amelyek a gazdaság gyors és hatékony talpra állását teszik lehetővé. A csúcskonferencia előadója lesz Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, aki a jegybank programjait ismerteti.

Fotó: Móricz-Sabján Simon / VG

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. június 09. 13:03
Ez a ócska szemelyeskedés, a proli irigyektől! Mosleknal keresgeljenek, esetleg tanuljanak, hatha el vegzik majd az általanost!
nyugalom
2021. június 09. 13:02
Ezzel szemben a moslekbanda csak adóemelest, elvonasokat, bezarasokat tud bejelenteni! No es a magyargyűlöletüket!
békalepcse
2021. június 09. 11:25
Ezek már megint tönkre akarják tenni Magyarországot, mint 2010ben!!! Pedig milyen stabilan pályára állították az internácik és az e szemét csürhe a hiperbolikus pályáról ami egyenest az egekbe emelte volna hazánkat a föld középpontját érintve, de nem, ezek a túlmozgásos kretének képesek voltak megforditani a dolgokat, pedig csak hagyni kellett volna az egészet és visszaadni a hatalmat minél hamarab, de ezek még ahhoz is tehetségtelenek. Fúj...
files32
2021. június 09. 11:24
Magyarország reboot: Matolcsy György menye luxuslakást vett attól a vállalkozótól, aki 54 milliárdért dolgozik a jegybank épületén
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!