Még ott is a DK-st támogatja a Jobbik, ahol momentumos mögé is állhatna

2021. június 03. 08:50

Inkább az ex-kommunista, kormányon már leszerepelt őskövülettel köt alkut a Jobbik, pedig a választókra is bízhatná a döntést.

2021. június 03. 08:50
null
Dúró Dóra

„Még ott is a DK-st támogatja a Jobbik, ahol momentumos mögé is állhatna vagy simán a választókra bízhatná a döntést, de nem. Mindent Gyurcsány pártjáért.

Jakab Péter Jobbik-elnök kiszivárgott hangfelvétele szerint „piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk. Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be.” Most, hogy a köpönyegforgató párt Újbudán is a DK ejtőernyős jelöltjét támogatja a Momentum alelnöke és helyi alpolgármesterével szemben is, azt jelzi, hogy a »21. századi politikaként« hirdetett árulás keretében inkább az ex-kommunista, kormányon már leszerepelt őskövülettel köt alkut a Jobbik, pedig akár a választókra is bízhatná a döntést, Gyurcsány pártjának immár nyílt támogatása helyett.

Gy. Németh Erzsébet kommunistaként kezdte politikai pályafutását, majd a kommunista utódpárt, az MSZP politikusa is volt. Másfél éve az önkormányzati választáson még a XVII. kerületben indult polgármesterjelöltként, majd miután ott elbukott, ejtőernyősként Újbudára dobnák, ahogy a szintén DK-s Czeglédy Csaba is idegenlégiósként küzd meg a pénzéért: az adócsalás és magánokirat-hamisítás már 2010 előtt is jogerősen elítélt, szombathelyi politikusbűnöző Újbuda jogi képviselője lett, tízmilliókat tehet ezért a mellékállásáért zsebre, hiszen csak szavakban tiltakozott vállalhatatlan megbízatása ellen a Momentum, a Jobbik és az LMP, amikor Novák Előd mi hazánkos képviselő előterjesztésére szerződést bonthatott volna az önkormányzat, azt már nem támogatták. Ez egy konkrét, ékes példája annak, hogy a balliberális összefogásban hogyan érvényesülnek Gyurcsány politikusbűnözői, szó sincs tehát elszámoltatásról vagy új arcokról: a Momentumnak, a Jobbiknak és az LMP-nek is rendben van Czeglédy Csaba.”

 

Nyitókép: Dúró Dóra FB-oldala

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. június 04. 06:08
A momentumos nem kommunista?
Esvány
2021. június 03. 19:47
"Még ott is a DK-st támogatja a Jobbik, ahol momentumos mögé is állhatna" Nem mindegy?
nyugalom
2021. június 03. 13:42
Dórika mar leszerepelt!
Anonymtalan
2021. június 03. 13:22
Jó, de meg kell érteni őket, a DK osztja a helyeket még a momentumnak is, Lyakabbéknak a biztos befutóhelyek kellenek ahhoz meg Ferivel kell jóban lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!