Megtartotta első ülését az SZFE új szenátusa

2021. június 28. 16:01

Az egyetem autonómiáját biztosító új szenátus felállítására azért volt szükség, mert az előző testület a modellváltás elleni tiltakozásul lemondott.

2021. június 28. 16:01
null

Megtartotta első ülését a Színház- és Filmművészeti Egyetem új szenátusa – olvasható az egyetem közösségi oldalán. Az alakuló ülésen Novák Emil, rektori ügyekben eljáró általános rektorhelyettes köszöntötte az új szenátust, eredményes és sikeres munkát kívánt a tanácskozáshoz.

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány részéről Rátóti Zoltán, a kuratórium tagja köszöntőjében elmondta, az elmúlt időszakban soha nem látott fejlődésen ment keresztül az egyetem. Kiemelte: bízik abban, hogy ez a lendület kitart az elkövetkező időszakban is, amelynek eredményeként a képzés megújítása mellett hamarosan lerakhatják az SZFE új campusának alapkövét is. A szenátus első ülésén elfogadta az Egyetem Minőségbiztosítási Szabályzatát, az új Etikai Kódexet, valamint az akkreditációs önértékelési dokumentumot, továbbá megerősítette az Egyetem Szervezeti- és Működési Rendjét és a megbízott akadémiai vezetés mandátumát.

Az egyetem autonómiáját biztosító új szenátus felállítására azért volt szükség, mert az előző testület a modellváltás elleni tiltakozásul lemondott.

Nyitókép: SZFE Facebook-oldala

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2021. június 29. 11:04
Jó nagy burzsujfelszopó műbalhé votl az egész SZFE balhé - azért kreálták, mert október 23-ára votl kiheygezve az egész, mert amúgy a kutya nem lett volna kiváncsi az egyre inkább a pesti köztudatban marginalizálódó ellenforradalom ünnepére. Így meg lett fáklyás felvonulás, most idén meg A CÖF Békemenetet riasztották erre az állami célra, akik meg az agyi implantátumok hiányától szenvedő - eltorzult-seggarcú majomszerű fáklyás emberhordákként kóvályognak kerengenek majd az ellenforradalom ülepén, de térkép nélkül eltévedne a szemét kulákhorda, mert olyan sötét, hogy nem tudja megkülönböztetni a bal meg a jobb kezét sem egymástól.
Takita
2021. június 29. 00:33
Szerezzék vissza a Várkonyi Zoltán Alapítvány a Szinház és Filmművészeti Egyetemét Alapítvány feletti ellenőrzést! Ez az alapítvány , az Alapító Okiratával ellentétesen a Free-SZFE -támogatta az elmúlt időszakban . Adomány-gyűjtő központként, és kifizetőhelyként működik. Ez teljesen törvényellenes. A Free-SZFE u.i. nem azonos az SZFE-vel.
szürkeSzarvas
2021. június 28. 19:54
Az idegenszivűek manipulácios potenciálja kicsit csökkent. Ami jó. Kevesebb f_szverés a szinpadon,és kevesebb trágárság.Kevesebb Alföldi,több kipcsák.
Gullwing
2021. június 28. 16:57
"Rátóti Zoltán, a kuratórium tagja köszöntőjében elmondta, az elmúlt időszakban soha nem látott fejlődésen ment keresztül az egyetem. Kiemelte: bízik abban, hogy ez a lendület kitart az elkövetkező időszakban " Ki tart bizony ha a liberálnácikat nem engedik hogy megint elbasszanak mindent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!