Jakab Péter Trianonnal állította párhuzamba az ellenzéki összefogást

2021. június 04. 08:48

Az ellenzéki pártelnök szerint a Jobbik a nemzet érdekében fogott össze a baloldallal.

2021. június 04. 08:48
null

„Trianonra, a szétszakítottságra, a megosztottságra, a győlölködésre egy válaszunk lehet. Az összefogás” – ezzel kezdte Jakab Péter az Instagram oldalán közzétett képének a leírását a nemzeti összetartozás napján. A pártelnök a bejegyzésben a békediktátummal állította párhuzamba az ellenzéki összefogást.

„Mi, jobbikosok nagyon távolról érkeztünk ahhoz az asztalhoz, ahol meg kellett találni a közös nevezőt. Változnunk kellett nekünk is és másoknak is. Megtettük a nemzetért” – érvelt az ellenzéki politikus a baloldallal kötött szövetség mellett. Mint írja a „nemzet minden tisztességes tagjának” szeretnének kezet nyújtani a közös kormányzás felelősségével.

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. június 06. 09:27
Jakabka jó a pénz szaga ??????? Elbódit ????
evvan
2021. június 04. 18:47
Mint írja a „nemzet minden tisztességes tagjának” szeretnének kezet nyújtani a közös kormányzás felelősségével. Gyurcsány, Jakab, Dobrev mint a nemzet tisztességes tagjai!? Sőt, felelősségteljes kormányzást ígérnek. Trianon újratöltve, kb
Mr.Woof
2021. június 04. 17:50
Hajrá, Összefogás! Hajrá, Magyarország!
Rocktoberi
2021. június 04. 17:03
A turul figyelmeztetően lebbenti meg a szárnyait. Hé, te tolvaj! Mit szemezel a mécseseimmel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!