Hidvéghi: A magyarok mindig felállnak a bajból

2021. június 04. 12:37

„Isten éltessen minden magyart a nemzeti összetartozás napján!” – üzente a politikus.

2021. június 04. 12:37
null

Bár többször próbálták elvenni a magyarok hazáját, magyarságát, ők ezt sosem engedték és mindig felálltak a bajból – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán közzétett videóban. A képviselő a péntek reggel a budapesti Kossuth téren, „a Kárpát-medence szíve közepében” rögzített videóüzenetében kiemelte: a nemzeti összetartozás napja

rólunk szól, minden magyarról, mert mi mindig magyarok maradunk, összetartozunk, egymásba kapaszkodunk és mindig felállunk a bajból.”

Emlékeztetett: a történelem során többször megpróbálták „elvenni a hazánkat”, a magyarságunkat, a nyelvünket, a kultúránkat, de „soha nem engedtük, mindig újra felálltunk, mindig újra visszajöttünk, és ma itt vagyunk, emelt fővel, erősebben”, mint hosszú idő óta bármikor.

Kijelentette: több mint 1100 éve ez a hazánk, és minden magyar - éljen bárhol is a Kárpát-medencében - tudja, hogy "számíthat ránk, és mi is számítunk őrá".

Isten éltessen minden magyart a nemzeti összetartozás napján!”

– zárta szavait a politikus.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 06. 20:03
Pontosan emiatt bizom abban, hogy Orbán eltakarodik !
brekker
2021. június 05. 08:35
Persze Facebook linket adnak...
brekker
2021. június 05. 08:32
Így adjuk elő, valahogy féllábasan. Kéne egy normális ellenzék.
Magyarok Pásztora
2021. június 04. 16:06
Háááát..most nem úgy néz ki, hogy a moslékosokkal túléljük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!