Az ISZOMM szerint az ország negyven százaléka korszerűsített szocializmust akar

2021. június 02. 10:05

Székely Sándor úgy gondolja, hogy a rendszerváltás után 32 évvel nem ártana arról beszélni, mit is hozott el a kapitalizmus.

2021. június 02. 10:05
null

„Pártom, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom szocializmust akar” – kezdi cikkét a Szabad az Á blogon Szanyi Tibor pártjának, az Igen Szolidaritás Mozgalomnak az országgyűlési képviselője, Székely Sándor.

A baloldali politikus szerint ideje beszélgetni a rendszerváltás után 32 évvel arról, hogy „mit hozott el nekünk a kapitalizmus”. A felsorolásában kiemelte, hogy „szétverték az iparunkat is, hogy munkásaink immár külföldi országok nagy cégeiben dolgozhassanak, látástól mikulásig”, illetve, hogy „kiszolgáltatták a népünk felét az új földesuraknak”.

Székely ezt követően egy közvélemény-kutatás grafikonját elemzi, amelyből megállapítja, hogy abból

„Pénzt kell adni az embereknek! Legyen 250 ezer forint a nettó minimálbér, kezdjük el a szociális válság felszámolását!” – zárja gondolatmenetét Székely.

Címlapképen: Székely Sándor (b) Szanyi Tibor (j)

Kép forrása: YouTube

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2021. június 02. 15:27
Mondjuk inkább kapjon az ISZOMM 40%-ot, mint a moslék.
sosringli-babbal
2021. június 02. 14:57
Korszerűsített alkoholizmusta gondoltak?
NTLLK
2021. június 02. 14:48
Ami a valóságban nem létezik, azt nem lehet korszerűsíteni!
sagirdilsiz
2021. június 02. 13:40
Háromszor megözvegyült szűz asszonyság panasza: Az első férjem szűcs volt, ő csak simogatott. A második cukrász, ő csak nyalogatott. A harmadik meg párttitkár, ő meg csak ígérgetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!