Dömötör Csaba: A DK logója egy gumilövedék is lehetne

2021. június 14. 14:10

„Nem magán múlt, tisztelt frakcióvezető úr, de mostmár demokrácia van, és ennek következménye, hogy ez az erőszakos politika most ellenzékben van, és az ország jól felfogott érdeke, hogy ez így is maradjon” – fogalmazott az államtitkár.

2021. június 14. 14:10
null

„Maguk ugyanolyan erőszakosak, mint voltak a rendőr-attackok, és a gumilövedékek idején” – fogalmazott Gyurcsány Ferencnek adott válaszában Dömötör Csaba államtitkár, a Parlament hétfői plenáris ülésén.

„Önök semmit sem változtak”

„Önök semmit nem változtak. Például újságírókat fenyegetnek. Hol a TV-székházban, hol egy szerkesztőségbe betörve, hol azon merengve, hogyan kellene a másként dolgozó újságírókat eltiltani, hol köztisztviselőket fenyegetnek azzal, hogy ha majd maguk jönnek, akkor majd elvesztik az állásukat. Művészeket fenyeget ön azzal, hogy majd földönfutóvá teszi őket – ez az ön szóhasználata –, alkotmánybírókat fenyegetnek – ez az ön felesége, ő ezt megtette – és

válaszolta az államtitkár Gyurcsány Ferecnek, arra reagálva, hogy a DK-s politikus felszólalásában „ösztönpolitikával” vádolta a kormányt.

Az államtitkár hozzátette: „Nem magán múlt, tisztelt frakcióvezető úr, de

Minden agresszív próbálkozásuk és fenyegésük ellenére”.

Dömötör Csaba teljes felszólalását az alábbiakban tekintheti meg, a videó 24. percétől:

Nyitókép: Facebook

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. június 14. 18:09
Picsüng Mária Zita már belengette, hogy nem adócsökkentésre, hanem nagy-nagy megszorításokra van itt szükség! Ők ezt ígérik nekünk. Lehet választani
files32
2021. június 14. 18:05
Viszik az utat is: 35 évre magánkézbe szerveznének 2000 kilométernyi magyar gyorsforgalmi útszakaszt
states
2021. június 14. 17:08
A déká logója egy sarlókalapácsot keresztező horogkereszt lehetne. Ebben minden benne van, amit ez az úgynevezett párt képvisel.
Sulammit
2021. június 14. 17:04
Ezt a hülyeséget csak te Bangóné és annamanna nyalja be. Mindketten fake news terjesztetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!