Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyílnak a határok: védettségi igazolvánnyal keddtől már Törökországba is utazhatunk

2021. május 10. 09:03

Szijjártó Péter közölte: hamisnak bizonyult a magyar baloldal híresztelése arról, hogy a keleti vakcinákkal oltottak nem utazhatnak.

2021. május 10. 09:03
null

Magyarország és Törökország megállapodott arról, hogy kölcsönösen elfogadja az egymás által kiállított oltási igazolványokat keddtől, és mindazok, akik oltási igazolvánnyal rendelkeznek, szabadon közlekedhetnek a két ország között – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, Facebook-oldalán.

„Nyílnak a határok”

Szijjártó Péter vidjában kifejtette: ez azt jelenti, hogy azok a török és magyar állampolgárok,

akik már megkapták az oltást és az erről szóló igazolást, teszt és karantén nélkül utazhatnak a két országba.

„Ez is világosan mutatja, hogy hamis volt, álhír volt az a híresztelés a magyar baloldal részéről, amely úgy szólt, hogy mindazok, akiket keleti oltóanyaggal oltanak be, majd nem utazhatnak” – fogalmazott a miniszter.

Kapcsodó hírünk

Szijjártó: A baloldali ellenzék álláspontja a kínai vakcináról végleg megbukott

A világ legjobb szakemberei mondták ki, hogy a Sinopharm-oltóanyag hatásos és biztonságos – nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter. A teljes cikk megtekintéséhez kattintson ide.

A világ legjobb szakemberei mondták ki, hogy a Sinopharm-oltóanyag hatásos és biztonságos – nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter.

Kép forrása: Szijjártó Péter Facebook-videója

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 10. 14:29
Csak halkan kérdem, milyen ország az, ahol a lakosság több mint 50%-a nem mozoghat. EZ NEM NYITÁS... ez egy szelektív diszkriminatív kvázi nyitás... csak jó náci módra, ahogy a NER talib maffia szokta...
hátakkor
2021. május 10. 11:52
Kevesebb Törökország,több Balaton!
Aerion
2021. május 10. 10:43
Vergődjetek csak bolsevisták.
barnabibambi
2021. május 10. 10:30
Mitől véd meg ez a plasztik xar? Semmitől,jó pénz valakinek! Az oltás 1-2 adag mikortól véd ha véd mert ugye az sem véd meg semmitől legfeljebb valamit javul a halálozási statisztika.De keddtől lehet kimenni ezzel a szarral szabadon és lehet behozni kontroll nélkül továbbra is a halált.Ez a moslék kormány még mindig kevésnek tartja az elhunyt 29000 honfitársunkat,még több hullát akarnak! Kinek akarják ezek adni Magyarországot a magyar földet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!