Narancssárga nadrágot hordana Gyurcsány Ferenc? A DK elnöke cáfol!

2021. május 11. 19:09

Szerinte a nadrág színe piros!

2021. május 11. 19:09
null

Lapunk is szemlézte Gyurcsány Ferenc hétfői posztját, amelyben a Demokratikus Koalíció elnöke arról ír, hogy tíz évvel ezelőtt milyen szegény volt a pártja. „Ha sajtótájékoztatót tartottunk, akkor a kollégák kiköltöztek az egyetlen nagyobb szobából, álldogáltak a folyosón, amíg mi az újságíróknak beszéltünk” – idézte fel közösségi oldalán a. DK-vezér.

Gyurcsány: „Nem hordok narancssárgát. Nem ízlésemnek való”

Úgy tűnik azonban, a politikus mondandójánál a követőit sokkal inkább izgatta az a fotó, amivel a bejegyzését illusztrálta.

A kommentelők közül többen is kifogásolták, hogy a képen Gyurcsány Ferenc narancssárga nadrágban pózol.

A politikus kommentben válaszolt követőinek, és leszögezte: a nadrág színe bizony piros, hiába tűnik narancssárgának!

„Nem hordok narancssárgát. Nem ízlésemnek való” – fogalmazott Gyurcsány.

Ön szerint milyen színű a DK elnökének nadrágja? Írja meg kommentben!

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 15. 17:44
Világos barna amúgy, de már megint látható, íme a NER talib söpredék... nincs mondanivaló, csak a pitiáner kisszerű retardált mocskolódás... Kerpel Fróniusz meg bordó nadrágokban jár, tehát akkor lehet őt is gyalázni érte...
Szedlacsek
2021. május 13. 06:22
Egyrészt – másrészt. Narancssárga – mustár. De pont kit érdekel?
scandal says Jack
2021. május 12. 16:31
Teljes az összefogás. Kerpel-Froniusz adja neki az öltözködési tanácsokat.
írmag
2021. május 12. 13:45
Idáig jutott a szerepjátékban a kádári puhadiktatúra és a legvidámabb barakk maszlagán szörföző böszme, mert ő gyakorlatban tudja bizonyítani, hogy a puhadiktatúrában gumilövedékkel kell lőni 1956. forradalmát ünneplő magyar tömegbe. Nem az ostoba nadrágszín polémia az undor tárgya, hanem a nadrág hordozója, aki a magyar ellenzék fűhrere a magyar nemzeti kormány leváltására rendezett szélütött fajtalanságban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!