Rákay Philip: Ne hallgassunk az ellenzéki halálkampányra

2021. március 23. 18:15

Közösségi oldalán emlékeztetett a producer a baloldal oltásellenes kampányára.

2021. március 23. 18:15
null

„Az ellenzék szerint emberkísérlet zajlik, ami ellen aláírást kell gyűjteni” – írta Rákay Philip. Mint videójában is bemutatja, a baloldal számos esetben kampányolt bizonyos keleti vakcinák ellen, azt hangsúlyozva, hogy a magyar emberek csak az EU által jóváhagyott vakcinákat használják.

„Az orosz és a kínai vakcina nélkül nem lehetne ennyi emberéletet megmenteni Magyarországon” – írja, s mint a videóban is látható, ezek az oltóanyagok immár 700 000 ember életét védik.

– áll Rákay Philip bejegyzésében.

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. március 24. 19:48
Nem az észről volt híres komcsik serege, az sohse volt nekik. Lenyúlásban, ölésben, lopásban jeleskedtek ők és örökségül ezt hagyták, 56-os ölő vért viszi tovább leszármazóik, generációkon át, már sok idő eltelt, de ez nem múlt el, szívben, lélekben, vérben ez él, élteti sok ellenzéki. Vele együtt. Ez egy fő Fidesz meglátó szellemtől. Menni kell az úton, Fidesz vezetésnek, és gerincességgel, igazsággal, tehetséggel félresöpörni, mi nem az. Ez egy harc, Bécsben is csak a komcsik csinálják ezt, mint ősi komcsik itt. Revolverrel, fű alatti ölésekkel szerezték ők meg hatalmukat 56-ban, ezt most is folytatnák. Sátáni rendszer volt komcsi világ, és sátánná lett régi ellenzék??? Jellemben, erkölcsben elől kell járni, fényt hozni e sötét világba, ez a fő feladata ellenzéknek. FIDESZ PEDIG VEZESSE NÉPET, MENNYBE FEL.
syphax
2021. március 24. 06:03
P.s.: Mert a legutolsó göthes köborkutya is NAGYSÁGRENDEKKEL KÜLÖNB(!!!) MINT A MAI MAGYARORSZÁGI ELLENZÉK(tokkal vonóval).
syphax
2021. március 24. 06:00
Semmiben ne hallgassunk az ellenzékre, és semmilyen dolognak az ellenkezőjére sem--már amit az ellenzék mond!
egyvilág
2021. március 23. 20:22
A járvány és a hazai politika utóbbi időszakának alapos elemzése: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#jarvanypolitika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!