Öt év fegyházat kapott egy dohánybolti rabló Tatabányán

2021. március 02. 10:22

A férfi ötvenezer forintot rabolt el egy dohányboltból, majd másnap a rendőrség központi segélyhívóján adta fel magát.

2021. március 02. 10:22
null

A Komárom-Esztergom megyei főügyész, Reszl Ildikó tájékoztatása szerint az ittas elkövető 2021. január 30-án késsel felfegyverkezve, arcát eltakarva lépett be egy tatabányai dohányboltba, és a bevétel átadását követelte. Az esetet a bolt biztonsági kamerája rögzítette. Az eladó a kasszából ötvenezer forintot adott át a férfinak, aki távozása után taxiba ült, a viteldíjat a rablott pénzből fizette ki, majd alkoholt fogyasztott.

Az elkövető másnap hajnalban a rendőrség központi segélyhívóján feladta magát, elfogása után a pénzből 24 ezer forintot megtaláltak. A Tatabányai Járásbíróság a rablót 5 év fegyházbüntetésre ítélte. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért jelentett be fellebbezést, így a döntés nem jogerős.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!