Ganxsta Zolee is gagyinak tartja a gendersemlegességet

2021. március 18. 09:38

És a politikai korrektséget is.

2021. március 18. 09:38
null

Németh Kristóf után újabb közéleti szereplő bírálta napjaink fősodratú divatát. A színész múlt héten a Life TV-ben feszült egymásnak Demcsák Zsuzsával a gendresemleges WC-k témakörében.

Demcsák vendége most Ganxsta Zolee volt, a társadalmi szereposztásokról beszélgettek. A rapper a gendersemlegességet és a politikai korrektséget is nagyon gáznak tartja, szerinte nagy baj, hogy a dolgokat nem lehet a nevükön nevezni.

„Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá?” – fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát.

Demcsák Zsuzsa rászólt, hogy a színesbőrű kifejezést kellene használnia. Ezután felelevenítették a Toy Story-ból is ismert Krumplifej úr játékfigurát, amit már nem úrként forgalmaz az amerikai gyártó, hanem anélkül, hogy meghatároznák a nemét. A rappernek ehhez is volt egy-két rossz szava.

Demcsák Zsuzsa ezután felajánlotta, összeállít a kedvéért egy szótárat, hogyha kulturált társaságba keveredne, legyen mihez nyúlnia. Zolee így zárta rövidre a műsorvezető felajánlását:

„A mai kulturált társaságok bénák és gatyik” – mondta Ganxsta.

A teljes adást itt nézheti meg.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rovan
2021. március 23. 06:25
Vagy ha nincs tiltva, akkor legyen. Addig is találjanak ki valamit. Mert ez nem megengedhető.
rovan
2021. március 23. 05:54
Tiltott genderideológia támogatásáért.
rovan
2021. március 23. 05:53
A tévécsatornára is menjen egy giga büntetés.
rovan
2021. március 23. 05:50
Nálunk a gendersemlegesség nem divat és nem kultúra, és nem illik propagálni se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!