Karácsony: Ha nem lesz előválasztás, nem leszek miniszterelnök-jelölt

2021. február 19. 10:31

A főpolgármester szerint, ha a miniszterelnök-jelölt az előválasztás adta lehetőséget nem kapja meg, akkor sokkal nehezebben fog nyerni.

2021. február 19. 10:31
null

Karácsony Gergely csütörtökön beszélgetett Rónai Egonnal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Szóba került többek között a budapesti járvány- és oltáshelyzet, illetve a Lánchíd felújítása is – írja az atv.hu.

Oltások és Lánchíd

A főpolgármester a vakcinákkal kapcsolatban azt mondta, hogy a főváros nem tud oltóanyaghoz jutni, míg a kormány igen. Ezzel szemben viszont Budapest szervezési és logisztikai kapacitása megvan, amire szükség lehet a tömeges oltásokhoz.

A Lánchíd felújításáról Karácsony azt mondta, hogy a kormány mindenről vitázni akar, ami a fővárosban történik. Hozzátette: Budapest a felújítást csak az Alagút nélkül tudja megkezdeni a pénzügyi helyzete miatt.

Csak előválasztás esetén indulna

A videó végén a főpolgármester bejelentést tett a kormányfőjelöltséggel kapcsolatban is. Mint mondta:

Ha nem lesz előválasztás, akkor biztosan nem leszek miniszterelnök-jelölt”.

Hozzátette: „Az a jelölt, akit a változást akaró magyar polgárok megszavaznak közös miniszterelnök-jelöltnek, az joggal mondhatja azt, hogy ez a versenyfutás nem az ellenzékről és a kormányról szól, hanem arról, hogy a magyar emberek visszaszerzik a szabadságukat.”

 

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. február 22. 10:11
..... ez a versenyfutás nem az ellenzékről és a kormányról szól, hanem arról, hogy a magyar emberek visszaszerzik a szabadságukat. Ez nem normális. Ezt az ócska dumát csak a hülyék veszik be. Láthatjuk tavaly ősz óta, hogy mit hozott Budapestnek a nagy moslékkoalíciós szabadság.
j.lukacs
2021. február 22. 09:51
Ne ijesztgess, Geri!
llni55
2021. február 22. 08:45
Ennek a féregnek egy szavát nem lehet elhinni.
rókabácsi
2021. február 21. 09:20
miért porlasztod el a maradék hiteledet? hát nem te mondtad, hogy nem leszel? vagy mégis vagy mégse? azért a balliberális oldalon sem hülye mindenki! miért hagyod, hogy kártyalap légy a gyurcsányi játszmában? szerencsétlen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!