Orbán Viktor: Stumpf István koordinálja a felsőoktatás modellváltását

2021. január 29. 11:14

„Az egyetemek jövője Magyarország jövője” – mondta Orbán Viktor.

2021. január 29. 11:14
null

„A következő évek legfontosabb programja az egyetemek korszerűsítése. Egész embert igénylő munka. Megállapodtam Stumpf Istvánnal, aki vállalta a felsőoktatási modellváltás koordinációját”olvasható Orbán Viktor közösség oldalára feltöltött bejegyzésében.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Stumpf István február elsejétől kormánybiztosként látja el a felsőoktatási modellváltással és az új fenntartói modell működésével kapcsolatos kormányzati feladatok koordinációját; tevékenységét a miniszterelnök irányítja. A kormánybiztos kinevezéséről és részletes feladatköréről szóló kormányhatározat várhatóan még pénteken megjelenik a Magyar Közlönyben – mondta a sajtófőnök.

Nyitóképen: Stumpf István (k) Balog Ádámmal (b) és Palkovics Lászlóval (j). Fotó: MTI / Illyés Tibor

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2021. január 29. 18:18
Jó döntésnek tartom. Kevésbé fog buldózerként mozogni mégis jobban fogja lenyomni az szfe buckáit.
flesh ripper
2021. január 29. 13:12
Stumpf István??????????? Na, akkor johet a kicsistumf is:(( és Simicska...
tigyufean
2021. január 29. 12:38
Falfirka 2021. január 29. 12:13 Igen, az a fránya káderképzés és utánpótlás, ami veszettül rossz, illetve nincs is (Pl. 9! év alatt nem sikerült egy valamire való főpolgármester-jelöltet kinevelni. Továbbá: Medgyessy többszörös hazaáruló becsületrendes utazó nagykövet, továbbá Szili, a miniszterelnöki megbízott, aki megbuktathatta volna gyurcsótányt, amikor házelnök volt, vagy Pálinkás mester, akit egykor a kebelén melengetett, de megnézhetjük a rendkívül "agilis" EU parlamenti csoportot is...). Stumpf, mint a Hazafias Népfront utolsó alelnöke és az 1. Orbán Kormány kancellária minisztere, hááát.
teljesenertelmetlen
2021. január 29. 12:25
Most akkor Stumpf hirtelen náci lesz. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!