Véresre verték egymást a migránsok

2021. január 12. 13:07

Egy ciprusi migránstáborban kitört tömegverekedésben 600 (!) ember vett részt.

2021. január 12. 13:07
null

Verekedés tört ki az éjszaka egy ciprusi menekülttáborban, legalább 35 migráns megsebesült – jelentették kedden ciprusi hírportálok rendőrségi forrásokra hivatkozva.

A Nicosiától nyugatra található Pournara táborában körülbelül

600 ember esett egymásnak, 24-et kórházba szállítottak.

Az ügyben vizsgálat indult. Ciprus népszerű célpontja az Európai Uniót elérni próbálóknak, a migránsok Törökország és a Közel-Kelet felől érkeznek a sziget partjaihoz. A ciprusi hatóságok tájékoztatása szerint kedd reggel újabb 19 ember ért partot a sziget északnyugati részén. 

Kedden Nikosz Núrisz belügyminiszter a RIK3 rádióállomásnak adott interjújában leszögezte: nem tudnak több embert befogadni. Nikosz Anasztasziadisz ciprusi elnök többször jelezte, hogy a földközi-tengeri migrációs mozgások különös tehertételt jelentenek országának, hozzátéve, hogy

Ciprus népességének már több mint 3,5 százalékát migránsok teszik ki.

Ciprus augusztusban ötezer, a szigetre érkezett ember befogadását kérte az uniós tagállamoktól, csökkentve ezzel az alig egymillió lakosú országra háruló aránytalan terheket.

Kép: MTI/EPA-KEYSTONE

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugovics tibusz
2021. január 12. 21:32
Minden pofon jó helyre ment.
Ezekiel2517
2021. január 12. 19:58
Party arcok...Mordorból.
palicsi
2021. január 12. 16:59
Éppen tegnap néztem a The Fair Right négy részes videóját, ahol egy ilyen migránssimogató aktivista nő, azzal érvelt, hogy ezek az emberek, azért nem maradnak az első biztonságos országban mert ott nincsenek biztonságban. Hollandiában vagy Belgiumban történt, hogy a családja kivégzett egy muszlim nőt, mert az európai életformát akarta választani. A célországokban tényleg biztonságban vannak! Jól mondta Putyin. Ezek nem a háború elöl menekülnek, ők maguk a háború!
ujujuj
2021. január 12. 16:32
Remélem a rendőrök még mindig nem választották szét őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!