Átnevezi intézeteit az SZFE kuratóriumi vezetése

2021. január 14. 21:46

A név- és arculatváltással Sinkovits Imre színész, Zsigmond Vilmos operatőr és Németh Antal rendező előtt tisztelegnek.

2021. január 14. 21:46

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) kuratóriumi vezetése döntést hozott az intézeteinek névváltozásairól. Eszerint a Színházművészeti Intézetet Sinkovits Imre Színházművészeti Intézetre, a Film- és Médiaintézetet Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetre keresztelik át, az Elméleti és Művészetközvetítő Intézet pedig Németh Antal Drámaelméleti Intézet néven működik tovább.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VESZ ÉSZ
2021. január 15. 14:39
A tébolyult Orbán márt hülyül meg fele,mert a nemzeti elnevezés valamiért lemaradt,és ez megengedhetetlen.
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 15. 14:22
Ezekbe az újakba legalább volt intellektus és rájuk fel lehetett nézni. A régi helyett új vezetése lett, új szellemben, értsd új idők eljöttek. Megváltozott a világ és haladni kell vele. Isten felé.
Sulammit
2021. január 15. 10:03
Sinkovits jó névválasztás. Amellett, hogy kitűnő színész volt, példás családapa is. Latinovits viszont rendszeresen verte, mások előtt is alázta élettársát, Rutkai Évát.
szürkeSzarvas
2021. január 15. 08:24
Helyes. A "nyelvpolitikai küzdelem" nevében. A zsicik vonyitani fognak tőle,a bábművészdoktordirektor talmudi átkot szór..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!