Ajándékkal köszönte meg a Szent János Kórház dolgozóinak munkáját a budapesti Fidesz

2020. december 13. 22:02

Bejglivel és gyümölcslével mondtak köszönetet a nehéz időkben végzett kemény munkáért.

2020. december 13. 22:02
null

Bejglivel és gyümölcslével köszönte meg a Szent János Kórház egészségügyi dolgozóinak az elmúlt hónapok megfeszített munkáját a Fidesz budapesti szervezete.

Jelképes ajándékkal szeretnénk megköszönni, nemcsak nekik, hanem valamennyi egészségügyi dolgozónak az egész éves megfeszített munkájukat, a gondos ápolást és az odaadó gyógyítást, életmentést, amely idén különösen megfeszített munkát igényelt tőlük” – olvasható a kormánypárt fővárosi szervezetének közösségi oldalán.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. december 14. 09:12
Ez nagyon jó ötlet pláne, hogy a kitűnő és nagyon drága Auguszt cukrászdából rendelték a bejgliket. Nagyon finom a bejglijük.
Romentumos Gyurcsányjugend
2020. december 14. 07:45
"akkor mi is van a krumlival??? az eves magyar krumpli termesztes kevesebb mint a magyar fogyasztas" Azt a gyurcsányista Jakab Péter feldugta a seggébe.
aleb19
2020. december 14. 07:36
oda is vittek 10kg krumplit
jánosbácsi
2020. december 13. 22:24
Ez sem rossz. A Fidesz senkit sem hagy az út szélén. :D Facebook-videóban reagált Menczer Tamás, a Külügyminisztérium államtitkára arra a hírre, hogy a minisztérium 10 kiló krumplival és "jó minőségű szabolcsi almával" jutalmazza dolgozóit az idei munkájukért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!