A Nemzetbiztonsági bizottság is tárgyalja a Szájer-botrányt

2020. december 02. 11:38

Szijjártót is meghallgatjuk az esetleges nemzetbiztonsági kockázatokról.

2020. december 02. 11:38
Jobbik Magyarországért Mozgalom

„A Nemzetbiztonsági bizottság jövő héten soron következő ülésén a bizottság elé kerülő témák között ott lesz Szájer József ügye is.    Ugyanezen az ülésen kerül majd sor Szijjártó Péter éves miniszteri meghallgatására is, így a külügyminiszternek nyílt ülésen is alkalma lesz tényekkel alátámasztva beszámolnia a Szájer-ügyből következő esetleges nemzetbiztonsági kockázatokról és más országok titkosszolgálatainak lehetséges beavatkozásairól.

Stummer János, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke, Jobbik Magyarországért Mozgalom”

(MTI-OS)

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. december 02. 16:18
Allitolag ujhulye tudott mindent, a rendőrseg előtt! Szajert valaki kulon meghivta, eredetileg nem a bulit rendező ferfi!
pot_ember
2020. december 02. 13:41
Szájer ezek szerint meleg. (Nálunk ha a melegre azt mondják, hogy meleg az sértő, ha a heteróra mondják ugyan ezt az nem sértő, tehát nála már sértő) Megszegte a kijárási/gyülekezési tilalmat (szabálysértés, kifizette a büntetést). Kábítószert találtak táskájában (ezért majd felel ha az ővé volt). Szájer mindenét elvesztette, munkáját, családját, becsületét (bár több maradt neki becsületből mint némely érinthetetlen ellenzéki politikusnak) Szerintem megkapta büntetését (lehet többet mint érdemelt). Elképzelhetőnek tartom, hogy nem véletlen, hogy ilyen gyorsan kiderült. Lehet hatástalanították az időzített bombát a 22-es választások előtt. Van magyar titkosszolgálat is, és ahogy elnézem mostanában elég jól dolgoznak.
Oliver89
2020. december 02. 13:36
egyebkent igazuk van, ha "szovetseges" titkosszolgalatok magyar politikusokat figyelnek meg es feltetelezhetoen csapdaba is csaljak oket az bizony nemzetbiztonsagi ugy. ilyesmit az ember ellenseges titkosszolgalatatol varna. (nyilvan nem tudhatjuk ... igy ettol meg persze lehettek volna kinaiak vagy oroszok, de az idozitest figyelembe veve valoszinutlen). nekem ez az egesz eleg felelmetes.
sagirdilsiz
2020. december 02. 13:04
Azért az nagy szégyen lenne, ha valaki homoszekszuális, akkor az zsarolhatóvá válik/válna a XXI.században, akár az európai unióban, akár annak bármelyik tagországában, vagy a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!