Sorosozók énekkara

2020. október 05. 07:54

Mi már hozzászoktunk, és talán Európa is, hogy az Orbán-féle kommunikációban már nincsenek érvek.

2020. október 05. 07:54
Németh Péter
Németh Péter

„Több mint szürreális, ahogy a magyar kormány az Európai Unió, vagy bármely más szervezet bírálatára reagál. Most – a Bizottság jelentését feltehetően előre ismerve – Orbán Viktor, afféle előcsapásként, nekirontott Vera Jourová biztosnak, természetesen sértődötten, mégpedig a magyar emberek nevében, aztán megint jött a Sorosozás. (Mellesleg: a volt macedon miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit épp a napokban ítélték hazájában nem jogerősen másfél év börtönre, amit itt csak azért említünk meg, mert az ő nevéhez kötik a Stop Soros »feltalálását«.)

A magyar kormány tagjai és a Fidesz uniós képviselői sietve jelentették ki: a magyar kormányt a négy vizsgált területen is elítélő bizottsági anyag teljes egészében a Soros Györgyhöz és az ő alapítványához köthető civil szervektől származik; a vizsgálatba nem vonták be a kormányt, nem voltak kíváncsiak a véleményére, egyoldalú és torz jelentés született.

Természetesen mi már hozzászoktunk, és talán Európa is, hogy az Orbán-féle kommunikációban már nincsenek érvek, kizárólag Sorozás folyik, hazug módon persze. Hiszen az egyébként az összes uniós országra kiterjedő vizsgálat lehetőséget adott ugyan a civil szervezeteknek, az úgynevezett NGO-knak, hogy kifejtsék a véleményüket, de kértek tájékoztatást kormányzati emberektől és nemzetközi szervezetektől is, így például az európai csalás elleni hivataltól, vagy mondjuk a Velencei Bizottságtól. Mégis: a Méltányosság Politikaelemző Központ szakértője hibaként rója fel, hogy a vizsgálatba csak a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány kormánykritikus szervezeteit vonták be, ami – mint a fentiekből is kiderül – kifejezetten méltatlan kritika.”

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas2
2020. október 06. 15:07
Németh Péter:......vannak dolgok amelyek magukért beszélnek, még érvelni sem kell, mivel nyilvánvaló! De te ezt nagyon is jól tudod ugye bosevik kommunista "barátom"! Nézz csak a tükörbe, csak az a baj hogy vastag, de már így is olyan mint a disznóké, pörzsöléskor!
zrx8
2020. október 06. 15:05
Egy külvárosi kocsmában kevésbé züllött pofákat látni, mint ez a Németh Péter.
Vakfolt
2020. október 05. 22:44
"Mi már hozzászoktunk, és talán Európa is, hogy az Orbán-féle kommunikációban már nincsenek érvek." helyesen: "Megszokhattuk, hogy a libernyák kommunikációban sosem voltak érvek, csak támadás, rágalom és uszítás, weyerbélázás meg ócska hazudozás. De valahogy nem szoktuk meg, még mindig rohadtul irritál."
Agricola
2020. október 05. 20:29
Mi már hozzászoktunk, hogy a NÉMETH PÉTER-féle zagyva kommunikációban már nincsenek érvek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!