DK: A kormány azonnal adja oda az uniós pénzt a kivéreztetett vállalkozásoknak!

2020. október 08. 10:33

„Mi pedig ígérjük, figyelni fogjuk, hogy a pénz ne Orbán haverjainál, hanem a magyar embereknél kössön ki” – áll a párt közleményében.

2020. október 08. 10:33

„A kormány azonnal kezdjen érdemi munkahelyvédelembe!” – követeli a távirati irodához is eljutattott közleményében a Demokratikus Koalíció.

„Óriási összegű, mintegy 180 milliárd forintos támogatásról döntött az Európai Bizottság, melyet magyar munkahelyek védelmére lehet felhasználni. A pénzt 18 hónapon belül kell lehívni olyan célokra, mint például a járvány miatti csökkentett idejű részfoglalkoztatás, adócsökkentés, vagy egészségügyi kiadások finanszírozása” – olvasható a Molnár Csaba – az ellenzéki párt alenöke – által jegyzett közleményben.

Az ellenzéki párt szerint Orbán Viktor nem húzhatja tovább az időt és kénytelen lesz segíteni a bajba jutott embereken, de „az elmúlt hónapokban láthattuk, mennyire nem számított a kormánynak a munkahelyvédelem. Augusztus végén megszüntették azt a nagyon kevés, állami bérpótlást is, amit három hónapig adtak”. A DK azt követeli a kormánytól, hogy azonnal adja oda az uniós pénzt a kivéreztetett vállalkozásoknak, végre kezdjen valódi munkahelyvédelembe.

„Mi pedig ígérjük, figyelni fogjuk, hogy a pénz ne Orbán haverjainál, hanem a magyar embereknél kössön ki” – zárul a közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2020. október 09. 07:18
Az Apró família azonnal adja vissza az elrabolt ingatlant, amiben terpeszkedik, a dk pedig azonnal adja az összes pénzt az államnak, amivel nem tud elszámolni! Ígérem, nagyon figyelni fogok, hogy nehogy a hálózat zsebében landoljon a pénz!
atila68
2020. október 08. 15:05
Remélem toppantottak is.
Mich
2020. október 08. 13:37
"Mi pedig ígérjük, figyelni fogjuk, hogy a pénz ne a magyar embereknél, hanem GYURCSÁNY és GYURCSÁNYNÉ nevű tolvajoknál kössön ki" - zárul a DK közleménye.
nemecsekerno_007
2020. október 08. 13:16
A DK megint beröffentette a demagógia-generátort. Ti most megint a Fidesz 2/3-ért dolgoztok, vagy van valami saját programotok is?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!