Iványi Gáborék is tüntetést szerveznek a Színművészetiért

2020. szeptember 03. 14:44

A lelkész és egyesülete így tiltakozna az intézmény „magánosítása” ellen – írta meg az Index.hu.

2020. szeptember 03. 14:44
null

Az Iványi Gábor lelkész által vezetett Oltalom Karitatív Egyesület is szolidaritásáról biztosította a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatóit, akik hétfő este elbarikádozták magukat az egyetem épületében, hogy így tiltakozzanak az intézmény magánosítása ellen. Éppen ezért az egyesület demonstrációt szervez péntek este 18 órára a szabad oktatásért és kultúráért, amelynek meghívójában azt írják: „Álljunk ki együtt mindazokért, akik nem tudnak kiállni magukért! Legyünk hangosak azokért, akik hangját nem hallják meg a Parlamentben!”

Az eseményen felszólal majd Iványi mellett:

Fullajtár Andrea színésznő, egyetemi oktató,
Molnár Áron noÁr színész, rapper,
Szalay Krisztina színész, írónő,
Szirtes Ágnes színésznő,
Bíró Krisztina színész, az SZFE oktatója,
L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője,
Orsós János pedagógus, a Dr. Ámbédkar Iskola alapítója is – írta meg az Index.hu.

Kép forrása: Facebook

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. szeptember 05. 13:33
Miután már nincsen INGYEN ZSOZSO, Iványi beállt a hulyék közé...
Sulammit
2020. szeptember 04. 11:15
Itt van a kutya elásva! Ez a fő probléma a színészvilágban. Nincs elég fiatal tehetséges színész. Gór Nagy Mária: "A színésznő azonban nemrég úgy döntött, véget vet a színészképzésnek, mert az utóbbi években nem volt elég tehetséges fiatal, így már csak a kifutó évfolyamokkal foglalkozik. A felvételi időszakban most is sokan jelentkeztek hozzánk, de alig volt köztük olyan, aki erre a pályára való. Magániskolát vezetek, nem engedhetem meg magamnak, hogy a tehetségtelen fiatalokat is felvegyem - mondta a színésznő, majd hozzátette, nem biztos, hogy örökre bezár, de 2021-ig biztosan nem indít új évfolyamot."
Vörös Gyuláné
2020. szeptember 04. 10:16
Várom az egetverő ballib sivalkodást, hogy az egyházak ne politizáljanak! Vagy az ő oldalukon lehet?
jobbközépen
2020. szeptember 04. 09:44
Frank Lampard közli a chelsea játékosaival,hogy mivel nem jöttek felőle a vezetőség ( Abramovics) által elvárt eredmények holnaptól átszervezik a csapat struktúráját.Új sportigazgatót neveznek ki a feje fölé. De Lampardnak ez nem tetszik , a játékosok is érzik hogy ki kell állni a mester mellett. Ezért másnapra spontán tiltakozást rendeznek,bezárják a stamford bridge kapuit ,és csak az mehet be akit ők beengednek ( Lampard és stábja) . Majd kivonúlnak az utcára és felolvassák az ott összegyűlt embereknek ,és média munkatársaknak a követeléseiket. Mi szúrkolók pedig várjuk a fejleményeket. (Szerintem simán megtörténhet.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!