Hamarosan lesz másik?

2020. augusztus 03. 10:15

Az Index távozó munkatársainak Facebook-csoportja szerint lesz.

2020. augusztus 03. 10:15
null

A „Távozó indexesek” nevű Facebook-oldalra került ki vasárnap este egy kép, miszerint „Lesz másik”. A posztból egyelőre nem derül ki, hogy milyen néven és pontosan milyen finanszírozási rendszerben indítanának új lapot a korábbi indexesek. 

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2020. augusztus 04. 14:02
xanax.hu
zolizolizoltan
2020. augusztus 04. 08:09
Úgy tűnik, megvan az Index új neve: Másik.
drmegabela
2020. augusztus 03. 17:25
Azé' mán' na, normális demokráciában kell a balos propagandának is helyet biztosítani nem csak a jobbosnak (és igen a jobbosnak is szükség van helyre, mindkettő elengedhetetlen). Nagyjából a magyar sajtó képlete: (mandiner / index) x 100 = megközelítőleges független álláspont, ezt pedig mindenki súlyozhatja, a saját preferenciája szerint. Bár tudom mandineren azt hiszik a jónépek, hogy ez itt a színtiszta igazság. (Megsúgom itt is vannak ám ferdítések, nem picit). Ettől függetlenül pontosan annyira szükséges a mandiner mint egy index egy normális demokráciában (az index alatt itt értsd a baloldali sajtót, az index specifikusan kurvára mind1, a mandiner alatt pedig a jobboldalit), mivel független sajtó marhára nem létezik (sosem létezett), így ha csak az egyik oldalt olvasod akkor igen hamar a propaganda áldozatává válsz, és a jó kis véleménybuborékodba be leszel zárva... Mivel itt sokan az indexes elvakult rajongóinak inverzei így értelme ezen sorokat leírnom nem sok volt. Viszont ezt neked írom aki kurva anyázni, meg sorosbérenc libsizni fogsz, hogy azzal, hogy kurva anyázol rám, azzal csak az igazamat támasztod alá, hogy a véleménybuborékod csapdájába rekedtél, és már régen felzabált a propaganda téged, pont mint a femináci blm idiótát az index olvasói között, teljesen mások a nézőpontotok, de pont ugyan úgy viselkedtek... A jó szavazó nem gondolkodik X-el. Kritika nélküli X-elés pedig még akkor is rossz, ha egyébként az ország szempontjából a legjobbat X-eled.
qwrtzq
2020. augusztus 03. 15:45
csak vigyázzatok rá srácok, hogy a cégbejegyzés ne legyen a műbalhé dátuma előtt, mert az kicsit gáz volna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!