Emmi: Jó irányban folynak a Covid-járvánnyal kapcsolatos hazai kutatások

2020. augusztus 17. 18:15

Kásler Miklós örömmel állapította meg, hogy jelentős előrehaladás történt.

2020. augusztus 17. 18:15

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn hosszú megbeszélést folytatott a Covid-19 vírussal kapcsolatos orvosi kutatásokról a Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, a Dél-pesti Centrumkórház, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet, az Országos Onkológiai Intézet, valamint a Debreceni Egyetem vezetőivel, orvosaival, képviselőivel.

A miniszter örömmel állapította meg, hogy jelentős előrehaladás történt, és meghatározta az Emmi által kijelölt kutatócsoportnak a kutatások további irányát – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hétfőn.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2020. augusztus 17. 20:36
Komoly hozzáértő tudós emberek állítják, hogy legjobb esetben ,legkorábban jövő év közepén várható , hogy lesz védőoltás. Az orosz védőoltás is csak kísérleti stádiumban van, ahogy a többi is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!