Vörös festékkel öntötték le a Szabadság téren Horthy szobrát

2020. július 03. 17:09

Kamerafelvételen látható a rongálás.

2020. július 03. 17:09
null

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa Facebook-oldalán számolt be arról, hogy egy biciklis nőnek tűnő alak megrongálta Horthy Miklós kormányzó szobrát a Szabadság téren. Az esetről egy biztonsági kamera készített felvételt.

Címlapfotó: Novák Előd Facebook-oldala

Összesen 343 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2020. július 04. 19:42
Kitöltésében=kitöltésében
D.Attila
2020. július 04. 08:27
Remélem elkapják és jól megbüntetik ezt a rohadt neonácit. Nehogy már országunkból is őrültek házát csináljanak.
tevevanegypupu
2020. július 04. 06:57
Majd ha elül ez a liberális őrület, és a történelem hamisítása - ugyan úgy mint a holocaust tagadás - büntethető kategória lesz, akkor talán végre Horthy Miklósról is az igazat tanítják..Tetszik vagy nem tetszik, de ha tetteit és kormányzói tevékenységét ennek fényében vizsgálják..Horthy az egyik legnagyobb magyar államférfi volt..Olyan körülmények között sikerült Magyarországot talpra állítania, amiben hasonló körülmények között - szovjet megszállás és diktatúra békeidőben!! - azoknak a kommunistáknak nem sikerült, akik ma, utódaikkal egyetemben hőzöngve és az országnak kizárólag csak kárt okozva nem sikerült..És hogy miért kellene büntetni a történelem hamisítást? Azért,mert a legnagyobb bűnök közé tartozik az, ha egy ország történelmét meghamisítják és generációkon keresztül félrevezetik az embereket..A kommunisták és a liberálisok nálunk ezt tették..nem csak a XX. század történéseit...de az egész magyar történelmet meghamisítva akarták és akarják tönkretenni egy nemzet öntudatát..nagyszerű lenne ennek fényében vagy árnyában esetleg elintézni, hogy azok akik ezt tették vagy teszik ne lehessenek magyar állampolgárok..és menjenek a fenében Magyarországról..a valódi szabadság nevében..
Tóth Zoltán
2020. július 04. 05:49
Helyes, jól tették! Egy meggyújtott kanócú dinamitrúd is ráfért volna. Ezúton is nagyrabecsülésemet fejezem ki az "elkövető" felé - LE A KALAPPAL, ÉLJEN! #forradalmat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!