Eltemették Bogdán Lászlót

2020. július 24. 16:27

Az eseményről hírt adó lapok beszámolója szerint rengetegen mentek el a gyászszertartásra.

2020. július 24. 16:27

 Eltemették Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét – számolt be a hírről a Blikk nyomán az Index. A bulvárlap azt írja, a temetésre rengetegen mentek el, autók végeláthatatlan soráról adnak hírt. A környéken rendőrök biztosították a rendet, az egykori polgármester háza elé virágot és gyertyát vittek a gyászolók. 

A család nemrég közleményt adott ki, amiben Bogdán betegségéről is szó esett. A hozzátartozók azt kérték a sajtótól és a gyászolóktól, hogy a szertartáson ne készüljenek képek. Az újságírókat egyébként magán a településen sem szívesen engedték fotókat készíteni” – tudósított a lap.

„A gyászmisét Nyúl Viktor, a Pécsi Egyházmegye pasztorális helynöke celebrálta. A szertartás külső helyszínen, a temető közelében mára felállított, ácsolt emelvénynél történt” – írja a Szabad Pécs. A sírnál az egyik leghíresebb cigány folk együttes, a Kalyi Jag adott elő  cigány siratókat.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. július 24. 21:37
Kitűnő ember volt, bár tudná valaki tovább vinni úgy ezt az ügyet, ahogy ő tette. Sok-sok hasonló kvalitású elkötelezett emberre volna szükség...
öszödibeszéd
2020. július 24. 18:56
Nyugodjék békében
annamanna
2020. július 24. 18:33
"Eltemették Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét - számolt be a hírről a Blikk nyomán az Index." ÉS A NER MÉDIA MIÉRT NEM????
Megtalálta
2020. július 24. 18:31
Voltak ellentmondásos ügyei, de azt gondolom, összességében pozitív példa volt az élete, és munkássága. Ha minden "problémás" falut ilyen ember irányítana, azt gondolom, jóval kevesebb probléma lenne az országban, összességében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!