Az EMIH több tagja is koronavírus-gyanús

2020. július 26. 20:57

Az Óbudai Zsinagóga vezetősége az istentiszteletek átmeneti szüneteltetése mellett döntött.

2020. július 26. 20:57

Az Óbudai Zsinagóga közösségéből az elmúlt héten 5 közösségi tag (köztük Köves Slomó rabbi) lett beteg könnyű lefolyású vírusos tünetekkel – számol be a zsido.com. A hét során többen végeztek COVID-19 gyorsteszteket, amelyek mind negatív eredményt mutattak. A hétvége során azonban egy COVID-19 PCR teszt eredménye pozitív lett, így a zsinagóga vezetősége az istentiszteletek szüneteltetése mellett döntött, mindaddig, amíg a PCR tesztet minden releváns érintett el nem végzi.

A hírről a MAZSIHISZ is beszámolt a közösségi oldalán, ahol azt írják: „Isten, kérünk, gyógyítsd meg őket: jobbulást kívánunk az EMIH megbetegedett tagjainak. Nemrég érkezett a hír, hogy az EMIH több tagja koronavírus-fertőzött, szerencsére enyhe tünetekkel. Közösségünk teljes és gyors gyógyulást kíván mindegyiküknek és a családjuknak is jó egészséget, biztonságot. Minden zsidó felelős minden másik zsidóért. Együttérzünk és jobbulást kívánunk a közösség minden tagjának! Veletek érzünk.”

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. július 27. 10:55
A gajdolás káros az egészségre, kimutatták a virológusok.
Dominium Magna Hungaria
2020. július 27. 08:42
Nem takarták el az orrukat a maszkkal
NeMá
2020. július 27. 02:37
Azt hitték rájuk nem veszélyes? Katolikusok már hónapok óta online miséznek, ezek meg bejárkálnak? Idióták gyülekezete!
makám
2020. július 27. 02:20
"Isten, kérünk, gyógyítsd meg őket: jobbulást kívánunk " szerintem más nem is kell..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!