Puzsér Róbert és Huth Gergely vitája a székely autonómiáról

2020. június 23. 14:12

2020. június 23. 14:12

A nemzeti régiókért indított polgári kezdeményezés témakörében vitázott Puzsér Róbert publicista és Huth Gergely, a pestisracok.hu főszerkesztője. A vita középpontjában természetesen a székely autonómia állt, de a többi között szóba kerültek az őshonos kisebbségek, a londoni magyarok és Orbán Viktor beszéde Nagy Imre újratemetésén is. A vitát Kósa András újságíró vezette.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonczoll
2020. július 14. 22:36
Mindig sejtettem, hogy ez egy idióta, (Puzsér) most végleg megbizonyosodtam róla. Olyan szinten, hogy a higgadt Huth Gergelyt is sikerült kihoznia a sodrából. Le a kalappal előtte, hogy kiállt egy ilyen bazári majommal vitatkozni.
Pelso j.
2020. június 24. 19:02
Szerencsétlen székelyek. Már csak az olcsó komisszárok trendi hamis illúzió keltésével kell beérniük az autonómia vonatkozásában.
Vakfolt
2020. június 24. 14:53
Pucér ropi a papírjának beszélt, mikor nem tetszett valami, vihogott, mint akit baszni visznek, de túljátszotta és végig a közönségnek ripacskodott. Ha nem néz a szemembe az, akihez beszélek, az sunyi, és mindenkiben ez maradt meg ropiról, hogy ez valami színjáték volt, nem is érdekelte mit mond a másik, csak nevetségessé akarta tenni, és elhisztériázni a mondókáját. Akitől semmi jót nem vártam, az Kósa volt, és azt kell mondjam, hogy nagyon korrektül vitte a dolgot, le a kalappal, annak ellenére, hogy milyen szolgai balhibbant leckefelmondó amúgy, úgy tűnik a témában mégis csak tudja, hogy mi egy hazafi álláspontja. Huth magas fejtartással indított, mintegy lepillantva a többiekre, gesztusaiban viszont aztán módosított, Kósával egészen emberi nonverbális alapra helyezkedett, de hiába nyitott puzsér felé, az végtelenül tufa módon nem nézett rá. Huthot belekényszerítette Puzsér a fidesz védelmezésébe, ami alapvetően egy ócska húzás, azt is mondhatnám náci cselfogás, valakit okolni a történtekért, és a vitapartnered, aki nem ért egyet sem az álítással sem az ellenkezőjével, mégis máris sikeresen beskatulyáztad. Puzsér már az elején személyeskedésnek vette a hülyesége minősítését, hogy aztán végig személyeskedjen, ha érvei nem voltak. Huth a szokott higgadtsággal válaszolt, és mikor puzsér berántotta a malájba azzal, hogy a fidesz mérszavaztamegromániaunióstagságátmikorgyurcsányamúgyismegszavaztavolnadeelpolitikailagnemkellettvolnanekikésezazokamindennek aminek tatamiján aztán puzsér mindenféle formális talajgyakorlatot bemutatott, hogy mostaztán miértis maradjon mindenki kussban, Huth magára talált és elmondta, hogy akkor azt hitte mindenki, hogy ettől a románok nem lesznek romának, de ez aztán később tévedésnek bizonyult, de lóbelt tovább hempergett a tatamiján, mert bonyolultabb (szellemi) atlétikai műveletre nem képes ilyen alapokon, azt kell hogy mondjam, szellemi fizikuma igazán hitványnak mutatkozott.
Vakfolt
2020. június 24. 11:42
Hú, ez meg mi a pöcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!