Kisebb robbanás volt egy újpesti laborban

2020. június 15. 12:08

Az épületet kiürítették, hetven dolgozó hagyta el a helyszínt.

2020. június 15. 12:08

Kisebb robbanás volt a fővárosban, egy újpesti laborban hétfő délelőtt – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté elmondta: a Berlini utcában egy többszintes épület első emeletén, egy harminc négyzetméteres helyiség  munkaasztalán történt a robbanás. A felette lévő szekrény is meggyulladt, de azt a dolgozók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. Az épületet kiürítették, hetven dolgozó hagyta el a helyszínt. A tűzoltók átszellőztetik a helységet – közölte a szóvivő, kiemelve, hogy a robbanás miatt nincs veszélyhelyzet.

(MTI)

(Kép forrása: Újpest Média Facebook-oldal)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2020. június 15. 12:30
"Csak Albániában és Romániában rosszabb az ellátás. Újabb kutatás mutat lesújtó képet a magyar egészségügyről. Health Consumer Powerhouse legfrissebb, Euro Health Consumer Index című összehasonlító tanulmánya alapján Magyarország 35 európai uniós tagországok között a 33. helyre került, Romániát és Albániát megelőzve." 10 év orbándúlás után...
nick89
2020. június 15. 12:18
A Ganz-Mávagban is történik néha robbanás a laborban, de azt a kínaiak házon belül lerendezik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!