A járvány miatt idén elmarad Tusványos

2020. június 16. 17:53

A köznyelv által „Tusványosnak” nevezett rendezvény tavaly ünnepelte 30. évfordulóját.

2020. június 16. 17:53

Elmarad idén a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor – értesült a Hír TV. A televíziós csatorna honlapján kedden közzétett cikk szerint a Hargita megyei Tusnádfürdőn évente megszervezett fesztivált a járványhelyzetre való tekintettel idén nem tartják meg.

A köznyelv által „Tusványosnak” nevezett rendezvény tavaly ünnepelte 30. évfordulóját, a következő alkalomra azonban várhatóan csak 2021-ben kerülhet sor.

A szabadegyetem célja olyan nyitott fórum biztosítása, ahol a kisebbségben élő magyarok, az anyaországbeliek, valamint a szomszédos államokban élő többségi nemzet fiataljai találkozhatnak és megvitathatják az aktuális társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális eseményeket – olvasható a honlapon.

Alább a leghíresebb, nagy nemzetközi visszhangot is kiváltó Orbán-beszéd Tusványosról, mikor a magyar miniszterelnök kijelentette: egy demokrácia nem szükségképpen liberális.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. június 17. 12:30
Hogy valami öröme a balliberális csőcseléknek is legyen! :-D Nagyobb soha! :-D Retard Europe! Black Likes Murder
Emmanuel Goldstein
2020. június 17. 10:08
Posványos a magyarok megosztásának és a beteg orbáni cinizmusnak az szinonímája.
Pandaka pygmaea
2020. június 17. 07:02
Kár, mert utána mindig hónapokig sivalkodtak a lipsik, levegő után kapkodva.... :D
annamanna
2020. június 17. 03:22
Helyette viszont ÖT NAPOS LESZ gusztos huszadika, mert AZ NEM JÁRVÁNYVESZÉLYES, hallelujah!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!