A DK nem támogatja a jövő évi költségvetési javaslat elfogadását

2020. június 24. 14:44

Úgy látjá, hogy a kormány nem tud szembenézni az ország valódi problémáival – írta meg a Híradó.hu.

2020. június 24. 14:44

Mindezt a költségvetési bizottság DK-s elnöke közölte egy szerdai, budapesti sajtótájékoztatón. Varju László azt mondta, az elmúlt hetekben bemutatták, hogy hogyan képzelik el az ország jövőjét. Saját javaslataikat sorolva kiemelte a pedagógusok és a szociális területen dolgozók béremeléséről, valamint a méltányossági nyugdíj növeléséről szóló módosító indítványaikat. A képviselő kitért az alapvető víz-, gáz- és áramhasználat ingyenessé tételére, kérte, hogy az állami és az egyházi iskolák között ne tegyenek különbséget, valamint megemlítette a családi pótlék növelésének szükségességét – közölte a Híradó.hu.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. június 24. 17:11
És?
Magnólia
2020. június 24. 16:07
Gondolom ez nem okozott senkinek meglepetést. Az már említést érdemelt volna, ha támogatnának valamit amit a jelenlegi kormány előterjeszt, mindegy milyen témában. Lehet, hogy ti bemutattátok, hogyan is képzelitek az ország jövőjét, de nem nektek van 2/3 -os parlamenti többségetek, majd akkor mutogassatok. Szerencsére nem fogom meglátni.
llnnhegyi
2020. június 24. 16:04
Jujj!
Lombi
2020. június 24. 15:49
Na fene. Csak elleszünk a támogatásuk nélkül. Én sem támogatom a dk-t. Többek közt, az itt leírt javaslataik miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!