Gyurcsány a kormánypártiaknak: Ha van itt bolsevik párt, akkor azok önök!

2020. május 20. 15:36

„Ne krákogjon, hanem szopogasson valamit, legyen olyan kedves!” – reagált egy fideszes képviselő nevetésére a DK elnöke.

2020. május 20. 15:36

Aki megöli az önkormányzatokat, az megöli a hazát” – jelentette ki szerdai felszólalásában Gyurcsány Ferenc, aki a „Mi a nemzet?” kérdéssel kezdte beszédét. Eszmefuttatásában odáig jutott, hogy amennyiben a nemzetet nem differenciált közösségnek, hanem homogén nemzetállamnak tekintjük, „akkor nem kell önkormányzat”.

„Sőt általában nem kell semmi sem. Be kell tiltani az egyesületeket, az egyházakat. Uram bocsássál meg nekem, a katolikus egyházat is, amely világegyházként egyébként országokat átívelően hirdeti az igét” – folytatta a DK elnöke.

A volt miniszterelnök szerint a szovjet típusú modellre hajaz az a centralizáció, amit az Orbán-kormány végzett. „Ha van itt bolsevik párt, akkor azok önök!” – mondta, amit az egyik kormánypárti képviselő elnyomott nevetéssel fogadott.

„Ne krákogjon, hanem szopogasson valamit, legyen olyan kedves!” – reagált Gyurcsány, aki csodálkozott azon, hogy a kommunista rendszerrel való párhuzamot nem ismerték fel a fideszesek, „mert ehhez nem kell nagy intellektus”.

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 24. 03:46
"..akkor azok önök!..' OSZTÁN' MÁÁÁ' MÉÉR???
tango47
2020. május 21. 18:27
Saját hatása alá kerülve egyre komolyabb tüneteket produkál az ápolt.
makapaka2
2020. május 21. 16:10
EZ A SZEGÉNY FLETÓ EGYRE NAGYOBB HÜLYESÉGEKET BESZÉL, ÉS ÍR!
syphax
2020. május 21. 07:09
p.:S.: "Lószart MAMA!"--KÉR A kisédes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!