„Akik idáig eljutottak, nem fognak visszafordulni a vírus miatt” – migráció járvány idején

2020. május 01. 15:55

A koronavírus-járvány árnyékában az utóbbi hetekben kevesebb szó esik a migrációs válságról. A bevándorlás azonban nem szűnt meg és a betegség terjedése valamint a várható gazdasági következmények valószínűleg csak súlyosbítják a helyzetet.

2020. május 01. 15:55

A médiát és a közbeszédet hónapok óta a koronavírus-járványról szóló hírek uralják, eközben azonban továbbra sem szűnt meg az Európa számára komoly kihívást jelentő illegális bevándorlás. Az elmúlt időszak fejleményeiről, a bevándorlás és a koronavírus-járvány összefüggéseiről és a migrációs folyamatok várható alakulásáról beszélgetünk.

Vendégünk: Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2020. május 01. 22:00
Próbálják ki: mondják azt, hogy nincs több segély, csak munka, vajon maradni akarnak-e
billwilson
2020. május 01. 21:44
MMMIIGGGRÁNCCS!!!
Box Hill
2020. május 01. 19:41
Nem fognak visszafordulni? Szóval tudnak valamit?
egynick
2020. május 01. 19:29
Hát ez nem igaz! Ahogy megkezdődik a lazítás, rögtön vissza a migránstémához. De a mandi feledékeny: a kijárási korlátozás előtt még ott a börtönbiznisz cigányozással összekötve. A szavazótábor feledékeny. De tényleg, most mi történt? Lakatos elvtárs mai utöda leszólt a pártközpontból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!