Orbán Viktor budapesti kórházakban tartott szemlét

2020. április 09. 14:11

A kormányfő a kórházparancsnokkal és az intézményben dolgozó főorvosokkal is egyeztetett.

2020. április 09. 14:11

A Szent János Kórházban és annak Kútvölgyi úti telephelyén tartott előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel; erről egy videót is megosztott a Facebook-oldalán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kormányfő a kórházparancsnokkal és az intézményben dolgozó főorvosokkal egyeztetett az egészségügyi felszerelésekről, a rendelkezésre álló ágyak számáról és kihasználtságáról, különös tekintettel a lélegeztetőgépekkel való ellátottságra. Jelentést hallgatott meg a kórház személyügyi helyzetéről. Védőfelszerelésben személyesen is beszélt ápoltakkal, olyanokkal, akiknél már kimutatták a fertőzést, és olyanokkal is, akik kórházi karanténban vannak, de még nem bizonyosodott be róluk, hogy megfertőződtek a koronavírussal.

(MTI)

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 10. 19:52
Most fog belebukni a csuti ebbe a látványpolitizálásba...
atila68
2020. április 10. 17:12
Csodálatos ahogy egy egy miniszterelnöki tevékenységgel foglalkozó poszt alatt elkezd felhalmozódni a xar. Egyszerűen pazar. Kicsit kapjátok már össze magatok, tudtok ti ennél jobbat... Ja, nem.
annamanna
2020. április 10. 16:11
Orbán Nagy Kórházmegtekintései a világ élvonalában vannak https://index.hu/kulfold/2020/04/10/a_nagy_korhazmegtekintesek/
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. április 09. 21:02
A Jóisten adja hogy még nagyon sokáig ön legyen a Miniszterelnökünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!