Orbán: Igazgató úr, maguk meg tudják csinálni?

2020. április 19. 13:49

Az ajkai kórházat látogatta meg a kormányfő.

2020. április 19. 13:49

 

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. április 20. 11:10
Köszönöm a hasznos, áldozatos munkájukat!
yes_we_can
2020. április 19. 23:13
Igazgató: Yes we can.
robipecs
2020. április 19. 21:30
Azért nem hiszek abban, hogy ekkora - sőt bármekkora - robbanás lesz (folytatva az előző írásomat) mert egy rögzített helyzet van. Adott x számú beteg, akik végeznek bizonyos mozgásokat, dolgozni járnak, boltba, sétálni. Nagyjából ennyit tudnak tenni jelenleg. De mivel a helyzet rögzített, így újabb potenciális fertőzők, akik pl. külföldről jönnek nem tudnak megjelenni a történetben. Tehát a dolognak nincs utánpótlása. Így ha lesz is néhol pár tucat extra fertőzött pl. egy otthonban, az nem tud olyan mértékű lenne, hogy azonnal széthordják mindenfelé. De ha szét is hordják még mindig kicsi az esély rá, hogy veszélyeztetettek garmadája kapná azt el rögtön, és egyszerre. Ugye más volt az olaszoknál, ahol még szabad volt a ki-be járás amikor ezek a dolgok elindultak, mint ahogy a spanyoloknál is. De most már nem látom, hogy hol tud extra góc képződni. Ebből pedig az következik, hogy nem fog robbanni, és 280-300 körüli koronához KÖTHETŐ (de nem feltétlenül abban hunyt el, csak ott van a szervezetében) halottal lezárjuk ezt a dolgot május elején. Legalábbis egyelőre. Később nyilván visszatérhet a korona, azt még nem tudni, hogy így lesz-e.
zoz
2020. április 19. 21:26
Valaki szóljon már Viktornak, hogy Most kellene bezezetni a vasárnapi boltzárat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!