Olasz mintára épít maffiaállamot Orbán?

2020. április 28. 10:35

A szervezett bűnözés arra törekszik, hogy a gazdaságilag nehéz helyzetbe került cégekben átvegye az irányítást.

2020. április 28. 10:35
Jobbik

„Írásbeli kérdéssel fordult a Jobbik Pintér Sándor belügyminiszterhez, hogy kiderítse: a magyar szervezett bűnözés kihasználja-e a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságot.

Tettük mindezt azért, mert Olaszországból olyan aggasztó hírek érkeznek, amelyek azt támasztják alá, hogy a szervezett bűnözés arra törekszik, hogy a gazdaságilag nehéz helyzetbe került cégekben átvegye az irányítást, és a válság kezelésére fordított állami forrásokat később magukhoz irányítsák.

Az olasz cégek, vállalkozások példája is azt mutatja, hogy nagy veszélyt jelent, ha a bűnüldöző szervek csak tétlenül nézik, ahogy szervezett bűnözői csoportok stratégiailag fontos, de nehéz helyzetbe került vállalkozásokat megvesznek. Az egész országnak érdeke, hogy az itthon bajba került vállalkozásokat – kihasználva azok kiszolgáltatottságát – ne szervezett bűnözéssel foglalkozó csoportok szerezzék meg.

Ezen kívül nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy tapasztaltak-e az olasz helyzethez hasonló próbálkozásokat a hazai bűnüldöző hatóságok.

Dr. Lukács László György és Dr. Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselői
Jobbik Magyarországért Mozgalom”

 

(MTI-OS)

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. április 29. 10:17
Koloman! Sürgősen le kell szerződtetni a Jobbikba Magyar Bálint urat, ő nagy magyar patrióta és maffia szakértő. Vele a párt hitelessége csak tovább nő!!
Hadrianus fala
2020. április 29. 07:12
Valaki segítsen! 10 éve nem Orbán maffiája uralja ezt az országot? Vagy eddig miről hadováltak?
Krupp Skya
2020. április 28. 19:38
Mit lehetne várni az ÁVH által létrehozott Jobbiktól Csurka Pista bácsi jól gondolta.
pemete jakab
2020. április 28. 18:37
"Olasz mintára épít maffiaállamot Orbán?" A maffiában szigorú törvények uralkodnak. A Fidesz meg egyfolytában átírja a törvényeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!