Kósa Lajos: A kórházparancsnokok nem veszik át a kórházigazgatók helyét

2020. április 17. 08:34

A kórházparancsnokok kizárólag a járvány kezelésével kapcsolatos intézkedések, utasítások betartását végzik – fogalmazott a Honvédelmi Bizottság elnöke.

2020. április 17. 08:34

109 egészségügyi intézményben dolgoznak kórházparancsnokok. Hogyan működik a rendszer, ki dönt és miben mostantól? – tette fel kérdését a Honvédelmi Bizottság elnökének Földi-Kovács Andrea.

»A kórházparancsnokok kizárólag a járvány kezelésével kapcsolatos intézkedések, utasítások betartását végzik. Ezzel kapcsolatban a járvány kezeléséhez szükséges eszközök meglétét, illetve azoknak a pontos számát ellenőrzik. Nem döntenek orvosegészségügyi kérdésekben, nem irányítják a kórházat, nem veszik át a kórházigazgató szerepét. A kórházigazgatók által közölt adatok helyességét viszont szúrópróbaszerűen vizsgálják: ellenőrzik a raktárkészletet és ellenőrzik azt is, hogy az utasításokat betartják-e« – mondta el műsorvezetői kérdésre a testület elnöke” a Hír TV műsorában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2020. április 17. 15:45
Kósa Lajos: A kórházparancsnokok nem veszik át a kórházigazgatók helyét Persze, hogy nem veszik át, már jó néhány napja átvették. Ahol a hadsereg megfordul ott kussolnia kell mindenkinek. Ahol a hadsereg megfordul ott kussolnia kell mindenkinek. Ahol a hadsereg megfordul ott kussolnia kell mindenkinek. Ahol a hadsereg megfordul ott kussolnia kell mindenkinek. Ha ezt ezerszer leírnám akkor is kevés volna.
tolan
2020. április 17. 11:27
Sajnos katona azért kell a kórházakba, mert a nagy civilek és szabad emberek ellopnák az eszközöket...
Kántáló kentaur
2020. április 17. 10:55
Kupakok rendben vannak????? A nejed se buzult meg melletted?:))))))))))))))))
Kántáló kentaur
2020. április 17. 10:54
A huszikkal-tutukkal mijazábra, te faszparaszt???????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!